Rada ohledně výberu routeru + set top boxu

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Nitram
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Rada ohledně výberu routeru + set top boxu

Příspěvek od Nitram »

Zdravím chci doma předělat síť odešel mi router a mám takovou vizi ovšem nevím jak moc je reálná provést či co přesně koupit, nastíním jak bych si to představoval kdyžtak kdo se v dané problematice vyzná at se vyjádří jsem nakloněn každému názoru.

Věc se má tak mám doma 2 Stolní PC + 2x notebook.

Říkal jsem si že bych koupil router s 4x lan + aspoň dvěma anténami k vůli signálu (doteď jsem měl jen s jednou a byl problém v pokrytí) zahlédl jsem pár modelů ale rozhodně nevím který, všiml jsem si i že bych na některé routery mohl připojit přes USB disk , který bych chtěl nasdílet do sítě.Jak po kabelu tak po Wi-fi a když už jsem u toho mám tu jednu starší TV ke které bych potřeboval koupit nový set top box tak jsem se snažil najít nějaký který by byl schopný komunikovat s routerem abych se dostal na ten disk pouze čtení nepotřebuji zapisovat.

Takhle nějak bych si to představoval jen nevím co vše budu potřebovat já bych odhadoval že by mohl stačit pouze nějaký lepší router + set top box ovšem v set top boxech se nevyznam a routery taky nejsou moje silná stránka rád si nechám poradit, pokud je něco co jsem napsal blbost tak kdyžtak napište proč rád se o tom podebatuji rád bych tenhle problém vyřešil. Děkuji za odpovědi
Nitram
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Rada ohledně výberu routeru + set top boxu

Příspěvek od Nitram »

Tak jsem brouzdal a hledal a pod televizi mi vyšlo že bych mohl dát tohle a teď ten router co by to všechno ukočíroval.

MMC http://www.czc.cz/iget-m17/111925/produ ... m=iGET_M17

co myslite?
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“