Fujitsu Siemens Amilo PA 3553 Problém "nejde zapnout"

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
expertik007
Nováček
Nováček

Fujitsu Siemens Amilo PA 3553 Problém "nejde zapnout"

Příspěvek od expertik007 »

Dobrý den , jsem tu nový tak se omlouvám jestli to píšu do špatné sekce , ale oběvil se takový problém s mým notebookem jeden večer jsem ho vypl a ráno už nešel zapnout , rozsvítila se poze kontrolka zapínání a diodka webkamery jinak nic obraz mrtvý ... jediný na to notebook reaguje je vypnutí a zapnutí a vypnutí webkamery "diodka" už jsem zkoušel hodně návodů třeba smazání BIOS paměti vypojením CMOS baterie , všechno bezvýsledné , tak bych se chtěl zeptat jestli s tím nemáte někdo nějaké zkušenosti , předem děkuji za rady
leonin
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: Fujitsu Siemens Amilo PA 3553 Problém "nejde zapnout"

Příspěvek od leonin »

Ahoj a když jej zapneš je slyšet v pozadi spouštěni systemu nebo se ani nenačita?
expertik007
Nováček
Nováček

právě HDD něco načítá asi bootuje a pak je ticho jinak jsem zkoušel vložit CD to dělalo zvuk jako kdyby taky načítalo , z repro nic neslyším , už jsem ze zoufalosti vyměnil i CMOS baterii za novou , bezvýsledku a prozkoušel komplet kabeláž k LCD vše OK
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Zkus pripojit nejaky monitor a prepnout vystup na klavesnici.
Asus Rog Strix G18
expertik007
Nováček
Nováček

už jsem zkoušel bez reakce , znamej mi říkal že když nejde hlavní LCD tak to nemá z čeho naklonovat
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“