Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Kuffor
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 4

Příspěvek od Kuffor »

kupkoid píše:Tak ten poslední patch to podělal do nehratelné podoby. Bravo :D
A smiem sa spytat preco? Lebo ja konkretne po dnesnom patchi nemam prakticky ziadne nove velke problemy, resp. mavam mozno trochu castejsie FPS dropy, inak som si nic nevsimol.. Co bolo spominane, ze po oziveni ostane na obrazovke ta ponuka ci ozivit alebo nie, sa mi stalo len jedinykrat, tak to zas za nejaky strasny problem nepovazujem :)
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Ten kto bol zvyknuty stlacat po oziveni medzernik ako ja ma smolu lebo mu ozivovacie menu nezmyzne. :-D
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak jako mě to tam zůstává pořád. Na videu jsem ukazoval i problikávání textur a to dělá pořád i po update ccc na 13.11 BETA 9.5 a před update to nedělalo 8-)
Prostě to dojebali ještě víc než to bylo :evil:
Kuffor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kuffor »

Tak to ja som potom vysmiaty, s texturami problem nemam a ako som spominal, "ozivovacie menu" mi tam ostalo iba raz :) Celkovo mi hra bezi uz celkom obstojne, soundloop crash som mal naposledy pred dvomi ci tromi dnami, dnes iba jedno zamrznutie pri nacitavani mapy, to je sakra uspech :D

Teraz som si spomenul, ked som sa dnes pripojil na jeden server ako Spectator, po chvili mi to zacalo ist celkom divne, vo fialovo-zelenych farbach :) Kedze som ale Spectatora skusal dnes prvykrat, neviem, ci to robilo aj predtym alebo tomu dopomohol posledny update... V normalnej hre to ale nastastie nerobi.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak na mapě Paracel Storm mi blikají ostrůvky jak vánoční stromek :lol: Já to ser* normálně.
Dva tácy v tahu za rozjebanou hru. Díky DICE :twisted:
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

abych vas potesil, tak mne to funguje bez zadnych potizi :P nebo jsem si niceho nevsimnul :mrgreen:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Vokys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vokys »

blikajici textury jsou ted pry kvuli tomu ze mate sli nebo CF. pry to staci vypnout a je to OK.
aneb opravime jednu chybu a dalsi 3 udelame, ale co jsem cetl jinde tak uz je to zase o kousek lepsi
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

nejde o to, že vám to jede v pohodě (gratuluj ua radši zaklepejte na dřevo), ale že nemalé části lidí to v pohodě nejede.

Než jsem se vůbec připojil do hry, musel jsem dělat kouzla s prohlížečem (vyřešil to výmaz všech cache, ale i tak - 2 měsíce od vydání?). Po připojení jsem se během první minuty střetl s revive bugem a s "vylepšeným" netcode. Který teda už snad nejde podělat více. Všechno jako by mělo 100-200ms lag. Prostě nehratelné. A dřív než mě začnete osočovat z mého špatného netu, tak vím co je to "ping", měl jsem ho puštěný na druhé obrazovce na konkrétní IP serveru a nedostal jsem se přes 30. Jde o pocit, který je po patchi úplně příšerný. Nevím jestli nestíhají servery nebo co to je ale DICE opravdu nepřekvapuje s kvalitou updatů - už prý chystají patch na tenhle patch. Amatéři.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Vlastimil91 píše:Tak na mapě Paracel Storm mi blikají ostrůvky jak vánoční stromek :lol: Já to ser* normálně.
Dva tácy v tahu za rozjebanou hru. Díky DICE :twisted:

Ak mas CF vypni ho, blikanie prestane :D
RAD-x
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAD-x »

PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

RAD-x píše:Zajímavý video http://www.youtube.com/watch?v=SOe1GNefHfI
To mě poser.... že jim to za to stojí ty vole, vždyť jim na to stejnak jedna přijdou a budou mít po účtu ne ? Prakticky si nezahrajou a ještě vyhoděj litr páč jim smažou účet.... nechápu to..
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

njn a dopadnou jako tehdá VegasCZ :lol: a jeho defiblilatol nebo jak to říkal :lol:
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Poslední patch a hra je v tahu, jak skvělé. Hra bliká jak o život a vypínat Sli nehodlám, mám nv surround a bez sli to bude solidní slideshow to raději na BF4 s prominutím seru a jdu zpět na BF3. bravo DICE
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jaj vždyť máš dvě GTX 680 to ti musí stačit bohatě i jedna na plynulou hru :)
Já vypnul CF a to mám HD 7970M kterou jsem lehce přetočil na 950/1300MHz a jede mi to zatím OK a to i bez OC :)
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

To mám, ale jedu na Nv surround při rozlišení 3680/1920 a tam mi jedna karta nestačí. :( Záleží, co je podle tebe plynulé. :wink:
.. solidně to hnojí !
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Já tak v takovémto rozlišení to chápu no. Já hraju v 1080p jen ,takže tam mi nějakých 45FPS+ stačí. Já beru nejradši plynulost stable 60FPS :D
semmtex
Začátečník
Začátečník
Bydliště: Největší komunistická králíkarna v ČR,Praha / Lipno nad Vltavou

Příspěvek od semmtex »

to bliká jak vánoční stromeček, to je strašný. takovej CRT efekt :D //nehratelne..
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

njn to bliká no ,ale bez CF/SLI je to OK :)
semmtex
Začátečník
Začátečník
Bydliště: Největší komunistická králíkarna v ČR,Praha / Lipno nad Vltavou

Příspěvek od semmtex »

jenomže bez SLI si nezahraju.. :evil: //na min nez ultra to radsi hrat nebudu :mrgreen:
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

zde se to nějak řeší, zkuste... já to prubnu až zítra
http://battlelog.battlefield.com/bf4/fo ... 613302948/
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“