Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
zumpar1234

Re: Battlefield 4

Příspěvek od zumpar1234 »

Ok u mna sa objavil novy problem nejaka chybova hlaska nainstaloval som nazad posledne WHQL ovladace a dufam ze to bolo tym. Mal som totiz posledne bety.

EDIT: Pekny fail ten China rising... neprevalcujem tankom strom? Co strom obyčajny ker! :lol:
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

jj taky jsem si toho všiml když jsem se tankem zapíchl o strom ,ale na jiných mapách šel sundat normálně tak nevím co to tady je za bug zase :-D
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Vcera som to trosku rozbehol v Jete , ale neviem , tie infantry boje su komicke
Kamosi nieco spominali, ze padli nejake žaloby na DICE , za ich dokonaly produkt :-D

Obrázek
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Vlastimil91 píše:jj taky jsem si toho všiml když jsem se tankem zapíchl o strom ,ale na jiných mapách šel sundat normálně tak nevím co to tady je za bug zase :-D
Asi nedodelanej skript :-)

Jinak zazili jste nekdy opravdu vyrovnanou hru? Vetsinou drtive vyhraje jedna strana a tech vyrovnanych je strasne malo a to me vubec nebavi... Ale 60:0 je krasa :wink:
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

Jak kdy, občas CQ skončí rozdílem pár tiketů a rozhoduje se do posledních vteřin. A obliteration končí taky remízou, což je vyrovnané :-)
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jo vyrovnanou hru jsem zažil zrovna včera ,ale pravda není jich moc a většinou vyhrává jedna strana o 300-400 tiketů :)
Ale jinak nevím jak vám ,ale mě docela v BF4 chybí mapa Ziba Tower kde se v BF3 luxusně střílelo z brokovnicemi. Taky jsem zatím mojí oblíbenou M1014 ani nevyzkoušel ,protože nevím kde no :(
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Ja milujem napinaky, ked sa blizi koniec a rozdiel je 1 ticket, a hoci prehrame, bavim sa lepsie ako ked mam 60:0 a vyhrame o 500 ticketov .
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Taky nejradeji hraji vyrovnany hry, ac treba prohrajeme. Bohuzel 3/4 her co jsem hral to bylo 200+....
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

já nejradši teda umyslně pouštm mcomy proti slabýmu teamu abych naexpil :D vyhořet je nechám až na konci
flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

Vlastimil91 píše:Jo vyrovnanou hru jsem zažil zrovna včera ,ale pravda není jich moc a většinou vyhrává jedna strana o 300-400 tiketů :)
Ale jinak nevím jak vám ,ale mě docela v BF4 chybí mapa Ziba Tower kde se v BF3 luxusně střílelo z brokovnicemi. Taky jsem zatím mojí oblíbenou M1014 ani nevyzkoušel ,protože nevím kde no :(
Tohle si říkám celou dobu, chybí tomu mapy z Close Quarters. S 870MCS to byla obrovská zábava. Snad přijde nějaké DLC a napraví to.

V současných mapách je brokovnice celkem k ničemu. Párkrát jsem s ní zahrál TDM v Fload Zone, jinak nic.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No také si myslím. Nedovedu si představit střílet z brokovnicí na velkých mapách ,ale pár bláznů už jsem potkal :D
Kuffor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kuffor »

Tak som dnes skusil China Rising aj ja, mapy sa mi pozdavali tak pol na pol, akurat ma prijemne prekvapilo, ze loadingy novych map su (aspon u mna) podstatne kratsie ako u map povodnych ;)

Inak je uz vraj opraveny soundloop crash, bolo nacase, aj ked sa mi v poslednych dnoch vyhybal.. Teda, to skor ja som sa vyhybal Shanghaiu, kde sa mi to stavalo najcastejsie :)
zumpar1234

No ja mam osobne som rad ak aspon polovicu teamu zabijam dookola sam a nepriatelsky team mi nadava ze som cheater. To povazujem za max uspokojenie pri hrani BF a popritom mozme aj vyhrat. Inak stale hram na objectives a casto aj zbytocne lebo team je v 80% pripadov totalny odpad. Asi by som mal zacat hrat na vlastne triko a huntit fragy. :P
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

zumpar1234 píše:No ja mam osobne som rad ak aspon polovicu teamu zabijam dookola sam a nepriatelsky team mi nadava ze som cheater. To povazujem za max uspokojenie pri hrani BF a popritom mozme aj vyhrat. Inak stale hram na objectives a casto aj zbytocne lebo team je v 80% pripadov totalny odpad. Asi by som mal zacat hrat na vlastne triko a huntit fragy. :P
bychom se tady mohli domluvit a dát nějakou hru společně...když bude blahorodie v jete tak to bude pohoda :D
Obrázek Obrázek
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Řekl bych že tu většina lidí hraje v nějakých klanech (ať už vážněji nebo for fun) a nemá úplně potřebu hrát s někým jiným :) Ale budiž, pokud to někdo zorganizuje, proč ne - pár her bych si dal.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
RAD-x
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAD-x »

jiricek_k píše:
zumpar1234 píše:No ja mam osobne som rad ak aspon polovicu teamu zabijam dookola sam a nepriatelsky team mi nadava ze som cheater. To povazujem za max uspokojenie pri hrani BF a popritom mozme aj vyhrat. Inak stale hram na objectives a casto aj zbytocne lebo team je v 80% pripadov totalny odpad. Asi by som mal zacat hrat na vlastne triko a huntit fragy. :P
bychom se tady mohli domluvit a dát nějakou hru společně...když bude blahorodie v jete tak to bude pohoda :D
Že bych to znova nainstaloval? mám vlastní teamspeak server... kdyby někdo potřeboval, múžem klidně zaskočit a dát řeč.
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

vážne do toho chceš ísť ? :lol: http://www.youtube.com/watch?v=Fu4oMLGyOaQ#t=0
čo je toto za nepodarok hru :D
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Preco ? Ved je to realisticke !
Ovšem za predpoklau, ze hrajes vypaleny alebo mierne pod vplyvom alkoholu .
Moj tip : kombinujte to a BF4 je zrazu uzasna hra :mrgreen:
zumpar1234

Nehram v ziadnom klane momentalne.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

klan netreba, stacia kamoši na TS

:up: http://games.tiscali.cz/tema/dalsi-firm ... ld-4-64926