S12 je výborný, sám ho mám (ale 520W) ... akorát doporučuji připlatit za M12 - má odpojitelné kabely. Ze začátku se mi to zdálo zbytečné, ale teď už jedině s tím. Přeskládávání nepotřebných kabelů je pěkná pakárna.
No připlácet za ty kabely se mi nechce ja si ted pořídil novou gr.kartu (amd r9 280x) a ten zdroj je mimo plán tak jsem začal koukat po zdrojích a nasel jsem cooler master asi za litr ale trochu jsem o nem pocetl a je to nejakej divnej zdroj
bude mit tenhle zdroj dostatecnou rezervu aby nejel naplno a nerval jak turbina pro cpu 4770k , gtx 780ti vse pretaktovane http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6817151121
konkretni sestavu budu resit pozdeji jen ten zdroj je na sleve a potrebuji to dnes vedet po slevach bude za 80$
edit : do zitrka vedet myslel sem ze je po pulnoci
Pokud nebudeš dělat nějaké extrémní OC, tak se bude jednat o velmi dobrou koupi. GTX 780Ti + i7 lítá v plném loadu kolem 400-450W, pokud nemoduješ BIOSy a další hovadiny. Samozřejmě o něco lepší by byla nějaká 750W gold / 860 platinum co máš v popisu, ale tenhle zdroj to utáhne bez problému také.
Za 80 doláčů se nedá odolat, škoda že podobné akce nejsou i u nás...
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
chtel sem tam dat silnejsi gold ale ta cena za to platinum je supr ,kdyz sem kupoval svuj zdroj tak sem puvodne chtel slabsi ,ale pak na nej skocila sleva -70$ a bylo rozhodnute