Rozdíl mezi DDR3 Kingston 4 GB...

Paměťové moduly DDR3 pro stolní PC i pro notebooky.
Odpovědět
Donic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Rozdíl mezi DDR3 Kingston 4 GB...

Příspěvek od Donic »

Když jsem měl OS 32-bit.,tak jsem měl v počítači paměť 4 GB (více bych ani nevyužil). A když jsem přešel na OS 64-bit., tak jsem si říkal, že ještě o ty 4 GB bych to mohl navýšit = celkem na 8 GB (2 x 4 GB). Objednával jsem si přesně podle obalu původních pamětí i faktury, aby byly úplně stejné.
Teď když jsem se náhodou podíval do prográmku AIDA64, tak vidím, že bohužel nejsou úplně stejné...
DIMM1: Kingston 9905403-442.A00LF 4GB-1333 DD3 SDRAM (9-9-9-24@666 MHz)
DIMM2: Kingston HyperX KHX1600C9D3/4GX 4GB-1600 DD3 SDRAM (11-11-11-28@800 Mhz)

Jsem z toho trochu rozpačitý, měly být původně stejné...Momentálně si nevzpomenu, kterou jsem kupoval dřívě a kterou později (musel bych se podíval do faktur), ale nebude mi to dělat v počítači nějaký problém? Myslím, když každá paměť pracuje na jiné frekvenci? Docela mi to štve, když jsem chtěl koupit obě stejné :huh:
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Rozdíl mezi DDR3 Kingston 4 GB...

Příspěvek od tielka »

Tak na jiné frekvenci pracovat nebudou... :roll: to máš jenom výpis co jsou zač pojede ti to na 1333 mhz... 8-)
Donic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Donic »

tielka píše:Tak na jiné frekvenci pracovat nebudou... :roll: to máš jenom výpis co jsou zač pojede ti to na 1333 mhz... 8-)
No dobrá, tak pojedou na frekvenci 1333 MHz...Ale je to takto vhodné nebo ne? Nedokážu do teďka pochopit, když jsem objednával úplně stejné RAM a mám vlastně jiné... :roll:
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

sis ji mohl obědnat ale bohužel ti poslaly 1600 mhz...bud ji neměly nebo se už nedělá a tohle je náhrada pokud ti PC jede nedělá to žádné problémy typu obrazovka smrti atd.tak to neřeš.... 8)
Odpovědět

Zpět na „DDR3“