Gmail, zruseni prirazeni stitku k dane emailove adrese

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Jan.Valdman
Nováček
Nováček

Gmail, zruseni prirazeni stitku k dane emailove adrese

Příspěvek od Jan.Valdman »

V systemu Gmail jsem omylem vyfiltroval vsechny emaily ktere obsahuji moji emailovou adresu a spojit je se stitkem (labelem) "pracovni" .

Predtim byly prirazeny ke stitku jenom spravne emailove adresy mych spolupracovniku, tedy mi stitek pomahal. Pridanim toho sveho emailu se mi jakakoliv moje konverzace nyni ostitkovava, coz je nezadouci. U jednotlivych zprav to dovedu vyhodit, chtel bych to ale udelat u vsech a hlavne to odznacit i u budoucich.

Dovede mi nekdo prosim pomoci? Dekuji, JV
Notebook Acer 1810T, PC: Intel® CoreTM 2 Duo E6300, NVIDIA® GeForce™ 7650 GS 256 MB DDR2, 2GB DDR2-533 MHz, Creative X-Fi Gamer, M-Audio Transit, Logitech G15/G5, report M-Audio BX5A Deluxe, sluchatka Sennheiser HD 600, lcd Acer Ferrari F20, Windows XP a Linux Ubuntu
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Re: Gmail, zruseni prirazeni stitku k dane emailove adrese

Příspěvek od S.h.I.t. »

Filtrem nejde odebrat štítek.
Jedině ručně vyfiltrovatzprávy, kterých se to týká a u těch následně štítek ručně odebrat, a pak hlavně upravit filtr, který štítek přiřazuje. Jestli nefunguje jak chceš, tak ho máš špatně nadefinovaný.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“