Dobrý den,
předem se omlouvám, jestli jsem ve špatné sekci. Takže. Dnes jsem si updatnul Win8 na Win8.1. Před instalací Win8.1 to po mně chtělo odinstalování programu HP ProtectTools Security Manager (Myslím, že to bylo nějak tak). Odinstalování již zmiňovaného programu po mně chtělo odinstalování ještě dalších 3 programů. 2 si nepamatuji (Myslím, že stejnak nebyly potřeba) a jeden z nich byl HP ProtectTools Device Access Manager. Tak jsem všechno odinstaloval a nainstaloval jsem Win8.1. Po asi čtvrtém restartování počítače Windows jel v pořádku. Až do té doby, co jsme s kamarády chtěli hrát hru po LANu. Kamarádům to nešlo, což bylo divné, protože před instalací Win8.1 to šlo. Tak jsem koukl na Hamachi (Přes který jsme hráli tu hru) a tam u obou byl žlutý trojúhelník s černým vykřičníkem uvnitř. Házelo to nějaký VPN error. Reinstaloval jsem Hamachi a pořád. Mno, já si myslím, že to bude pravděpodobně tím HP ProtectTools Device Access Manager. A potom jsme s bratrem koukali na nějaký zprávy od HP Support Assistant s názvem "Před aktualizací na systém Win8.1". Už jsme měli Win8.1, ale ta zpráva tam pořád byla. Hlavní je, že v té zprávě bylo napsáno. Cituji : "Pokud váš počítač obsahuje software nebo komponenty, které se systémem Windows 8.1 nejsou kompatibilní, společnost HP aktualizaci nedoporučuje." "Nejsou kompatibilní." Proto to chtělo před instalací Win8.1 ty programy odinstalovat, ne ? Tím to víc nahrává tomu, co si myslím já. Mno každopádně. Nikde na internetu jsem nenašel, jak vrátit ten program zpět. Teď počkám na odpovědi od vás a potom (Když tu žádné nebudou) půjdu obnovit Windows. Mám HP ProBook 4545s. Jakákoliv rada bude dobrá. Díky předem.
Jde vrátit software HP ProtectTools Device Access Manager
- rom007
- Začátečník

-
- Octopuss
- Začátečník

Re: Jde vrátit software HP ProtectTools Device Access Manager
Sice nemám zkušenost s Win8, ale jako nejlepší řešení doporučuju odinstalovat VEŠKEREJ bordel od HP. Resp. všechno co vypadá, že nemá nic společnýho s ovladačema. Výchozí instalace je vždycky peklo. Naserou tam tunu navzájem provázanýho bordelu, kterej jen dělá potíže.
Všechno odinstaluj, a tady si stáhni jen to nejdůležitější.
Všechno odinstaluj, a tady si stáhni jen to nejdůležitější.
- rom007
- Začátečník

-
Co by tam mělo zůstat ? Nevím..
- rom007
- Začátečník

-
Problém vyřešen. Tady Octopuss pomohl. Díky. Zachránil jsi mi pr*el
Stačilo stáhnout HP ProtectTools Security Manager a HP ProtectTools Device Access Manager a nainstalovat a trojúhelníčky nikde. Díky. A co se týče toho bordelu. Nebyl to problém. A bere to jenom pár GB/MB na disku. Takže to nechám. Ještě bych vymazal nějakou blbost a měl bych noťas v továrním nastavení