DD, mám takový problém s chybou "Ovladač zobrazení ATIKMDAG přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven". Prohlížel jsem fóra a zjistil jsem, že taková chyba již někomu nastala. Upřesním, co se přesně stalo: Hrál jsem Minecraft a najednou se zasekl celý systém, celá obrazovka byla tmavě zelená a pak zhasla, a pak najela s touto chybou. Zkoušel jsem aktualizovat ovladače grafiky, ale nijak to nepomohlo. Ví si s tím už někdo rady? Děkuji předem.
Moje PC soustava:
- ASUS EAH5770 Series
- AMD Athlon II X4 635 QC
- RAM 4G
- Windows 7 64bit Home Edition
Ovladač zobrazení ATIKMDAG
Moderátoři: morke, Walker1134
- TrueMS
- Nováček

-
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Ovladač zobrazení ATIKMDAG
Zkus jí vyčistit jestli se ti total nezanesl chladič a nepřehřejvá se.
Potom také zkus otestovat RAM v PC, jestli neni nestabilní, nestabilní RAM totiž občas způsobuje pády GPU jako kdyby byla chyba v něm. Pokud oboje bude negativní, tak můžeš zkusit ještě čistej reinstall OS, a když ani to nepomůže tak GPU asi odchází, ty 3 roky už má, a asi se tam udělal studeňák kvůli bezolovnaté pájce, na to umře 90% grafik. Některé za 2 roky jiné za 5, ale dříve či později ano.
Potom také zkus otestovat RAM v PC, jestli neni nestabilní, nestabilní RAM totiž občas způsobuje pády GPU jako kdyby byla chyba v něm. Pokud oboje bude negativní, tak můžeš zkusit ještě čistej reinstall OS, a když ani to nepomůže tak GPU asi odchází, ty 3 roky už má, a asi se tam udělal studeňák kvůli bezolovnaté pájce, na to umře 90% grafik. Některé za 2 roky jiné za 5, ale dříve či později ano.