Druhy HDD blokuje Windows
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- XLAQO
- Nováček

-
Druhy HDD blokuje Windows
Dobry den,
Potreboval bych pomoct s mojim HDD, mam ve svem kompu 2 HDD, na jednom je windows a na druhem zaloha. Kdyz je Windows HDD sam pripojeny jede vsechno v poho ale jakmile pripojim i druhy HDD zrazu kdyz se nacita W7 tak mi furt ukazuje jenom nacitani windows a nedostanu se do profilu.... PLS HELP, muj HDD je Seagate Barracuda 250GB
Potreboval bych pomoct s mojim HDD, mam ve svem kompu 2 HDD, na jednom je windows a na druhem zaloha. Kdyz je Windows HDD sam pripojeny jede vsechno v poho ale jakmile pripojim i druhy HDD zrazu kdyz se nacita W7 tak mi furt ukazuje jenom nacitani windows a nedostanu se do profilu.... PLS HELP, muj HDD je Seagate Barracuda 250GB
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Druhy HDD blokuje Windows
Zkusil bych nabootovat instalační médium a nechat projít checkdisk.
- PKBO
- Moderátor

V biosu máš nastaveno BOOT pouze z toho systémového disku ?
Nebyl na tom druhém disku dříve win ? Jestli jo tak bych data nakopíroval jinam, udělal formát a pak by to mělo fungovat....
Nebyl na tom druhém disku dříve win ? Jestli jo tak bych data nakopíroval jinam, udělal formát a pak by to mělo fungovat....
- XLAQO
- Nováček

-
PKBO - win na ni nebyl... a jak ji projdu chkdiskem ???? Ja se ani do windowsu nedostanu ono mi to na "Starting Windows" furt skonci a nejde dal...
- Spring
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pres F8/recovery do konsole a chkdsk X: /f /r /b /v
"If it moves, compile it. If it moves too quickly, don't mark it stable. If it stops moving, drop it. It's not like your processor has anything better +to do" ... Gentoo
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Mě tohlencto dělá jeden z mejch Hitach disků když je společně s ostatními na některejch chipsetech v AHCI, v IDe funguje vše OK. Na P67 nepomohlo nic.
Na X79 to bootovalo rando mdlouho, občas to vytuhlo forever občas jen na pár vteřin. Tam pomohlo nainstalování intel rapidstror drivery místo defaultního MSAHCI, od té doby bootuji fast a funguje mi AHCI.
Na X79 to bootovalo rando mdlouho, občas to vytuhlo forever občas jen na pár vteřin. Tam pomohlo nainstalování intel rapidstror drivery místo defaultního MSAHCI, od té doby bootuji fast a funguje mi AHCI.
- Spring
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Muze mit nakopany user profile, muze mit rozhaseny HDD, muze mit silenosti v MBR, muze to byt cokoliv co nerika. Pres konzolu vytahne i logy a bylo by po dohadech.
Proto se taky neadresuje device, ale UUID Device, pak se to nestava. U vice SSD nezbytnost.
Win si to drzi HKLM\SYSTEM\MountedDevices
Proto se taky neadresuje device, ale UUID Device, pak se to nestava. U vice SSD nezbytnost.
Win si to drzi HKLM\SYSTEM\MountedDevices
"If it moves, compile it. If it moves too quickly, don't mark it stable. If it stops moving, drop it. It's not like your processor has anything better +to do" ... Gentoo
- XLAQO
- Nováček

-
Diks za pomoc ale pochopil jsme z toho asi 5% protože jsem lajik.... muzete mi pls napsat postupy ??? Udelam vsechno 
- zombux
- Odborník PCT

rychlejší bude když to dáš do servisu někomu kdo tomu rozumí, protože takhle tady můžeme tejden hádat čím by to asi tak mohlo být a nakonec to nebude k ničemu
ignorelist: kremrole a dezoláti
- XLAQO
- Nováček

-
On je uz jednak mimo zaruky a zatial by som chcel najst nejaku bezplatnu verziu "opravy" 
- blystar
- Začátečník

Spring .. u toho chkdsk X: /f /r /b /v
Co znamenaj ty parametry /f /b /v ?
Co znamenaj ty parametry /f /b /v ?
- zombux
- Odborník PCT