The Elder Scrolls V: Skyrim
Moderátor: Baneshee
- rbclass
- Žlutá karta

-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
pure water naopak sa mi zda najlepsia..skusal som tie co si spominal,ale je to prehnane..
takze neofiko ptache radsej nemam instalovat,aby sa nieco nedoebalo ?
takze neofiko ptache radsej nemam instalovat,aby sa nieco nedoebalo ?
Naposledy upravil(a) rbclass dne pát 3. led 2014, 00:10, celkem upraveno 1 x.
- Dithius
- Pokročilý

To Hladis:
tak ja skusím skombinovat WATER s Pure water
jinak co si myslíš o tomhle modu ? strašně se mi libi:
https://www.youtube.com/watch?v=i3qT1hwCeLQ
ale bojim se ho protože do Falloutu New vegas když sem dal new creatures tak to dojebalo hru vůbec se to nedalo ty potvory byly hezký ale nic uplně nefungovalo někdy ani nešly zabit.
tak ja skusím skombinovat WATER s Pure water
jinak co si myslíš o tomhle modu ? strašně se mi libi:
https://www.youtube.com/watch?v=i3qT1hwCeLQ
ale bojim se ho protože do Falloutu New vegas když sem dal new creatures tak to dojebalo hru vůbec se to nedalo ty potvory byly hezký ale nic uplně nefungovalo někdy ani nešly zabit.
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
- Hladis
- Moderátor

http://www.youtube.com/watch?v=8tgIKSzh ... e=youtu.be
Pure Water jsem zkousel a je to spatny. Jdou pro priklad videt jasne hranaty okraje kde voda zacina, atd...
Nekombinuj dva mody dohromady. Pouzij jen jeden.
Nic protože to radsi nepouzivam
Pure Water jsem zkousel a je to spatny. Jdou pro priklad videt jasne hranaty okraje kde voda zacina, atd...
Nekombinuj dva mody dohromady. Pouzij jen jeden.
Nic protože to radsi nepouzivam
- rbclass
- Žlutá karta

-
maj si vodu aku chces 
ja som sa prave zameral na okraje..a toto mi vyslo najlepsie..ale samozrejme som neporovnal kazde miesto v skyrim..niekde je vidiet okraj water,nikede n tom mieste pure okraj nie je..atd..to video je naprd
ja som sa prave zameral na okraje..a toto mi vyslo najlepsie..ale samozrejme som neporovnal kazde miesto v skyrim..niekde je vidiet okraj water,nikede n tom mieste pure okraj nie je..atd..to video je naprd
- rbclass
- Žlutá karta

-
Hladis,presvedcil si ma..pre istotu som si celu hru zalohoval
Zalohoval som si hlavy adresar hry a zlozku v Dokumentoch..snad nic ine nie je
Zalohoval som si hlavy adresar hry a zlozku v Dokumentoch..snad nic ine nie je
- marcelus
- Začátečník

-
Staci ti zalohovat data adresar a tie configy v dokumentoch az tak dolezite nie su. Tie si hra vytvori nove zakazdym ak by si ch aj zmazal. Unofficial Skyrim patch pouzivam odkedy je von a hru mam pekne bez bugov. Jedine na co si musis dat pozor ked nainstalujes neoficialy patch +mody tak v tej tabuke s modmi ho reba posunut tak aby vsetky .esm subory boli nad patchom a .bsa subory pod patchom. Ide to pekne prehodit pomocou tych tlacidiel co su tam. Odporucam este nainstalovat skse loader, lebo niektore mody su kompatiblne iba s nim a ma vlasty exe cez ktory budes hru spustat. Bezpecne ti nacita vsetky mody co mas nainstalovane.
aktualna verzia je tu
http://skse.silverlock.org/
aktualna verzia je tu
http://skse.silverlock.org/
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
- rbclass
- Žlutá karta

-
skse mam uz od zaciatku...
usporiadal som to tak,ako uvadzaju na nexus stranke
usporiadal som to tak,ako uvadzaju na nexus stranke
len mi zblbli laterns..vo velkych mestach nesvietia a niekde ani nie su,skusim ich preinstaovatSkyrim.esm
Update.esm
Unofficial Skyrim Patch.esp
Dawnguard.esm
Unofficial Dawnguard Patch.esp
Hearthfires.esm
Unofficial Hearthfire Patch.esp
Dragonborn.esm
Unofficial Dragonborn Patch.esp
HighResTexturePack01.esp
HighResTexturePack02.esp
HighResTexturePack03.esp
Unofficial High Resolution Patch.esp
- Hladis
- Moderátor

Lucerny fungujou a
Takze se neboj. Obcas to dela.Appearing/disappearing lights it's due to engine limitation. Try to use a preset with higher light brightness.
- rbclass
- Žlutá karta

-
ono tie skripty trochu zblbi po tom patchi..niekde,,napr..v Solitude tie lampy nesvietia vobec,teda neosvetluju prostredie..sice sviecky vo vnutri horia...ale zas v stajni pod mestom,tam dve lampy svietia aj cez den... nastavene to mam vsetko default..ale uz to necem riesit..
mam otazku ohladom enchantu..
priklad:na zaciatku hry som sa naucil znicenim zbrane co mala poskodenie bleskom 10 jej ocarovanie...teraz by som sa chccel naucit nove,rozbitim zbrane co ma podkodenie bleskom 20..ale hra mi pise,ze bleskove ocarovanie uz mam..
toto je teda dost riadna hlupost,kedze casom budem mat zbrane silnejsie,ale ocarovat ich budem moct len tym co som sa naucil na zaciatku,cize slabym kuzlom...
alebo som to zle pochopil a daju sa tie vedomostie nejak resetnut ?
mam otazku ohladom enchantu..
priklad:na zaciatku hry som sa naucil znicenim zbrane co mala poskodenie bleskom 10 jej ocarovanie...teraz by som sa chccel naucit nove,rozbitim zbrane co ma podkodenie bleskom 20..ale hra mi pise,ze bleskove ocarovanie uz mam..
toto je teda dost riadna hlupost,kedze casom budem mat zbrane silnejsie,ale ocarovat ich budem moct len tym co som sa naucil na zaciatku,cize slabym kuzlom...
alebo som to zle pochopil a daju sa tie vedomostie nejak resetnut ?
- Hladis
- Moderátor

K tem svetlum, stava se mi to i v dungeonech atd.... to je demeci Bethesdy a to zadny mod nemůže opravit bez pristupu ke kodu hry.
Po zniceni predmetu dostanes jen zakladni hodnotu pro enchant, který zvyšuješ perky, lektvary, predmety...atd...takze neplati, ze znicenim zbrane s vetsim enchant levelem automaticky navysis zaklad.
Po zniceni predmetu dostanes jen zakladni hodnotu pro enchant, který zvyšuješ perky, lektvary, predmety...atd...takze neplati, ze znicenim zbrane s vetsim enchant levelem automaticky navysis zaklad.
- Dithius
- Pokročilý

našel jsem dalši zajimavý mod a řekl bych že patří k Ne nebezpečným:
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/36815/?
ty zbraně a textury vypadaj skvěle, perfektní jsou sekery jak jednoruční tak obouruční a obouruční meč vypadá rovněš užasně.
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/36815/?
ty zbraně a textury vypadaj skvěle, perfektní jsou sekery jak jednoruční tak obouruční a obouruční meč vypadá rovněš užasně.
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
- LoCo99
- Začátečník

tak tohohle je nexus plnej
pokud má někdo čas tak si může projít na youtube Skyrim Mods Weekly, tam jsou často uplně maximálně propracovaný brnění
- Hladis
- Moderátor

Zbrane obecne nijak hru nenaborej. Tam není ci scriptovat. Toho je fakt plny Nexus, kdy si muzes natahat uplnou zbrojnici, ale ja tomuhle moc nefandim. Staci retexturovat zbrane stavajici třeba z Book of Silence.
- rbclass
- Žlutá karta

-
@hladis
no ale keby som rozbil zbran s ohnivym poskodenim 20..tak je vacsie nie ?
no ale keby som rozbil zbran s ohnivym poskodenim 20..tak je vacsie nie ?
- Hladis
- Moderátor

- rbclass
- Žlutá karta

-
naozaj? a preco tam mam furt zvysenie o 10 ? kedze zbran co som rozbil mala fire dmg 10 ...
toto je nezmysel co tvrdis,ak by som rozbil zbran co ma dmg 20,tak tam je 20..ziadne zakladne poskodenie o ktorom pises tam nie je..je tam len to co som ziskal z rozbitej zbrane..cize 10..
a kezde mam perk s 60% zvysenou silou ocarovania a perk s zvysenou ohnouvou dmg o 25%..dokopy mi to da momentalne 17dmg..co je ubohost..kedze mozem ked to pocitam..ak to vyperkujem naplno..tak mi da dakych 24 fire dmg...
alchemy neviem..podarilo sa mi vytvorit max enchant elixir o sile asi 1 %
cize cely enchant je na prd pri zbrani..pri brneni to je uz o nieco lepsie..mat 50% viac damage to uz stoji za to
pochop..snazim sa dost,aby som mohol kovat ebenit,,a nakoniec mu dam + 17 dmg ohnom ?
toto je nezmysel co tvrdis,ak by som rozbil zbran co ma dmg 20,tak tam je 20..ziadne zakladne poskodenie o ktorom pises tam nie je..je tam len to co som ziskal z rozbitej zbrane..cize 10..
a kezde mam perk s 60% zvysenou silou ocarovania a perk s zvysenou ohnouvou dmg o 25%..dokopy mi to da momentalne 17dmg..co je ubohost..kedze mozem ked to pocitam..ak to vyperkujem naplno..tak mi da dakych 24 fire dmg...
alchemy neviem..podarilo sa mi vytvorit max enchant elixir o sile asi 1 %
cize cely enchant je na prd pri zbrani..pri brneni to je uz o nieco lepsie..mat 50% viac damage to uz stoji za to
pochop..snazim sa dost,aby som mohol kovat ebenit,,a nakoniec mu dam + 17 dmg ohnom ?
- Hladis
- Moderátor

Není to nesmysl. Rozbij co chces a zakladni hodnota poskozeni bude stejna. Proto i enchant muzes získat rozbitim jen jednou.
- rbclass
- Žlutá karta

-
snad sa da dmg zvysit aspon magiou nicenia
- PaulCZE
- Začátečník

-
Problematika účinnosti očarování se má následovně:
- síla očarování po odčarování předmětu se neváže k síle očarování odčarovaného předmětu, nýbrž má svoji defaultní hodnotu, je tedy jedno, zda-li odčaruješ dýku s firedamage 5 nebo kladivo s firedamage 50, efekt bude vždy odvozován od své základní hodnoty
- na sílu očarování mají vliv použité duše, perky v očarovávání a lektvary posílení očarovávání
- pokud je herní charakter upírem, může pro sílu očarování těžit z bonusu perku školy magie obnovy - "Nekromant", který zajistí všem dodatečným efektům posílení o 25% stávající hodnoty
- rozdíl mezi silou očarování má při odčarovávání vliv pouze na rychlost postupu skillu očarování, tedy např. při použití zbraně se silou firedamage 5 se level očarovávání posune z lvl 15 na lvl 15.5, při použití zbraně s firedamage 50 se posune level očarovávání z lvl 15 na lvl 16.4
- jednotlivé školy magie nemají na sílu očarování vliv.
Protože (nejen) tento můj příspěvek působí jako nejednoznačný jazykolam, doporučuju jej přečíst dvakrát
- síla očarování po odčarování předmětu se neváže k síle očarování odčarovaného předmětu, nýbrž má svoji defaultní hodnotu, je tedy jedno, zda-li odčaruješ dýku s firedamage 5 nebo kladivo s firedamage 50, efekt bude vždy odvozován od své základní hodnoty
- na sílu očarování mají vliv použité duše, perky v očarovávání a lektvary posílení očarovávání
- pokud je herní charakter upírem, může pro sílu očarování těžit z bonusu perku školy magie obnovy - "Nekromant", který zajistí všem dodatečným efektům posílení o 25% stávající hodnoty
- rozdíl mezi silou očarování má při odčarovávání vliv pouze na rychlost postupu skillu očarování, tedy např. při použití zbraně se silou firedamage 5 se level očarovávání posune z lvl 15 na lvl 15.5, při použití zbraně s firedamage 50 se posune level očarovávání z lvl 15 na lvl 16.4
- jednotlivé školy magie nemají na sílu očarování vliv.
Protože (nejen) tento můj příspěvek působí jako nejednoznačný jazykolam, doporučuju jej přečíst dvakrát
- rbclass
- Žlutá karta

-
ja myslim ze skola magie nicenia, by mohla mat ucinok na magicke poskodenie zbrane..
Tie zbrane v podstate kuzlia nie ?
/
viete mi pomoct s tymto questom ?
na mape sa mi nezobrazuju ziadne znacky..
http://imageshack.com/a/img716/6892/dgwc.jpg
Tie zbrane v podstate kuzlia nie ?
/
viete mi pomoct s tymto questom ?
na mape sa mi nezobrazuju ziadne znacky..
http://imageshack.com/a/img716/6892/dgwc.jpg