Dostal som za "úlohu" od známeho stíšiť Zotac GTX 550Ti, kedže bol celkovo dosť hlučný a najmä v load, a tiež teploty neboli najlepšie. Vybral si Arctic Accelero S1 Plus kvôli možnosti pasívneho chladenia. No vzhľadom na to, že v compatibility list nebola GTX 550 Ti, tak sa muselo premeriavať...našťastie som meral dobre a zapasovalo to tam až na menší detail - musel som menší kúsok zrezať z toho plastu kvôli DVI.

...toto bolo na tesno.
Pri kúpe Arctic chladiča odporúčam fakt kúpiť teplovod. samolep. pásku (ja som použil Alphacool Adhesive Thermal Pad) lebo skúsil som použiť to G1 "lepidlo" na 3x čipy a fakt je to k*tina.
Nemal som moc času na testovanie iba chvíľkové...V mojom pc (2x120mm na cca 600-700rpm), pasívne chladenie - v idel 30°C (po dlhšej dobe cca 40°C), v load (10min. furmark) 80°C.
Nakoniec tam šiel 120mm fan - Noiseblocker eLoop + gumený rámček z NB PL1 pre prípadné lepšie odvibrovanie. Pri inštalácii fanu som tak trochu nechal "inšpirovať" týmto: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=88&t=200444
Je to lepšie riešenie (najmä pri údržbe) ako sa stále "hrať" so sťahovac. páskami a tiež elegantnejšie riešenie.

Testovanie: fan zregulovaný na cc 700rpm, v idle 28-30°C, v load (20min. furmark) 55°C