Taktovani GPU
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Drakajs
- Nováček

-
Taktovani GPU
Dobry den, chci se zeptat zda je modure nechat si pretaktovat kartu pres TiemViewer.....sam si an to netroufam..dekuji za info:)
- tielka
- Středně pokročilý

Re: Taktovani GPU
stáhni si toto http://www.guru3d.com/files_details/msi ... nload.html a vesele si taktuj do aleluja... 
- Kalba222
- Žlutá karta Bazar

-
Přetaktování GPU pomocí teamviewru tedy někým jiným, který sedí uplně někde jinde považuji za hloupost. Mrkni na nějaký návody, na netu je toho strašně moc jak článků tak videii, každopádně zkus třeba MSI afterburner, to je vynikajici programek.
- Drakajs
- Nováček

-
Prave jsem cetl ze to dost neznalych zkazilo a meli po grafice...
Tomu bych se chtel vyvarovat..... a dale jeste dotaz zda ma vyznam taktovat CPU kdyz PC mam vylozene na hry....bohuzel v dobe inovace PC jsem rozhodne nemel v planu taktovani cehokoli.....takze procesor jsem koupil v (no takt verzi)
GPU-GIGABYTE HD 7950 WindForce 3 3GB
deska-GIGABYTE GA-H87-HD3 - Intel H87
CPU-Intel Core i5-4670
zdroj-Seasonic M12II-620 620W
GPU-GIGABYTE HD 7950 WindForce 3 3GB
deska-GIGABYTE GA-H87-HD3 - Intel H87
CPU-Intel Core i5-4670
zdroj-Seasonic M12II-620 620W
- Drakajs
- Nováček

-
jeste k chalzeni - GELID Solution Tranquillo - revize 2, Fractal DEFINE R4 Black Pearl, 4* Fractal Design 140mm Silent Series R2
- tielka
- Středně pokročilý

a co jako na tom chceš taktovat?luxusní výkon...
někde to nestíhá?
- Drakajs
- Nováček

-
Ne vsude je 60 FPS
Jinak s grafikou jsem zklamany......neskutecne "bugu" problem spoustet hry atd.... pred tim jsme mel Nvidi GTX260 a za 3 roky co jsme ji mel zadny problem ..... ta radeon neni tyden co by me necim nenamichla
Jinak s grafikou jsem zklamany......neskutecne "bugu" problem spoustet hry atd.... pred tim jsme mel Nvidi GTX260 a za 3 roky co jsme ji mel zadny problem ..... ta radeon neni tyden co by me necim nenamichla
- tielka
- Středně pokročilý

no a proč si přešel ku červeným? to nevíš že zelená barva je pěknější....
rada má grafiku prodej a běž do GTX 760 minimálně... 
- Drakajs
- Nováček

-
Nebudu prodavat 4 mesice starou akrtu
to jsou dle meho vyhozene penize.....dal sjem na radu z jednoho fora kde prave 760 a tuto porovnavali 
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Výkon není vše, každopádně ty radši nic netaktuj, 60FPS všude ti nedá žádný komp světa v každé situaci...
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- tielka
- Středně pokročilý

za pár měsíců zklamání k tomu stejně dojde páč toho budeš mít plný kecky a ty grafiky jsou v kurzu takže by si až tak moc netratil... 
- Drakajs
- Nováček

-
Kolik myslis ze by se tak dala prodat?
- tielka
- Středně pokročilý

dej si požadavek na cenu v bazaru a borci ti ten nástřel udělají nebo mrkni na net bazoš,aukro a budeš vědět
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Upgrade na Nvidii je zbytečný a ztráta peněz, ta karta je bezproblémová, problém bude mezi židlí a klávesnicí.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- ArgCZ
- Začátečník

tielka: a myslíš že jeho problém se spouštěním her se prodejem karty vyřeší?
ty jsi koukám velmi dobrý rádce....
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
- tielka
- Středně pokročilý

třebo jo ...
napsal jsem jedno řešení z mnoha ten zbytek řešení nechám na tobě...
můžeš se snažit mu pomoct grafiku rozchodit... 
- Drakajs
- Nováček

-
- PKBO
- Moderátor

Ty si prostě nedáš říct, máš celkem našláplej PC, kterej si koupil minimálně za 20-25 litrů na který si musel třeba měsíc pracovat, a už 14 dní vymejšlíš jak zprovoznit nějaké věci co ti nejedou, to je 6 týdnů života trápení vs 3 hodiny trápení při reinstalu....
Jestli máš druhej HDD tak si reinstal můžeš na nečisto vyzkoušet a zjistit jestli problémy zmizej, hotovo.
EDIT: A taktovat kartu přes team viewer je IMHO nesmysl.
Jestli máš druhej HDD tak si reinstal můžeš na nečisto vyzkoušet a zjistit jestli problémy zmizej, hotovo.
EDIT: A taktovat kartu přes team viewer je IMHO nesmysl.
- Octopuss
- Začátečník

Jak to tak čtu, autor je ukázkovej příklad uživatele, co by neměl do NIČEHO vrtat, a jen instalovat a spouštět programy. Bez urážky, ale já nevím NIC o autech, tak se do nich taky nesnažím šťourat.
- Drakajs
- Nováček

-
Presne tak, to sjem se tu snazil rici:) proto se do niceho sam nepoustim
Jsem ridic kamionu....a take bych nepustil za volant sve 40 tunove Scanie nejakeho No Lifera od PC
.)