The Elder Scrolls V: Skyrim
Moderátor: Baneshee
- PaulCZE
- Začátečník

-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Prozkoumal jsem to nyní přímo a je to pravda, zmíněné perky mají vliv na sílu očarování. Pouze však na očarování zbraní mocí živlů. Do svého tvrzení jsem zahrnul poznatek z účinků na tělesná očarování a jelikož na ty se to nevztahuje, bral jsem to komplexně za uzavřené. Je pravdou, že magii jsem stále nevěnoval tolik času, co by si zasloužila.
- rbclass
- Žlutá karta

-
Ja som vychadzal z toho,ze skyrim sa obcas tvari ako hra, co ma logiku 
- PaulCZE
- Začátečník

-
Občas, to je to správné, klíčové slovo. Po všech těch zkušenostech a zkoumání informací na wikipediích a fórech mě Skyrim dokáže vždy nemile překvapit. Protentokrát to logiku mělo, dokonce pozitivní.
- rbclass
- Žlutá karta

-
- Hladis
- Moderátor

Je to specialni a unikatni zbroj Ebony Mail od Boethiah. Daedric artifact, takze cena je vysoka.
- pbjun
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zeptam se blbe, ale jak dosahnu tohoto menu co je na obrazku vyse? Ja mam vzhled inventare uplne jiny a tento by mi vyhovoval vice - kdyz jedu na 2560x1080 tak se menu roztahne a nektere casti nevidim....
Hlavní PC: Core i7 13700K, Asus TUF Z790-PLUS D4 , 128GB DDR4, RTX 4070 Ti, Gigabyte Aorus 500GB NVME, Samsung 2TB NVME, LCD Dell 34"
Garáž PC: Core i5 11400F, 32GB DDR4, GTX 1070 Ti, 1TB NVME Samsung
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sky UI 
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- pbjun
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Aha
diky.
A jeste jedna drobnost, dneska sem se rozhodl resit problem kolisajicich FPS v travnate oblasti, nainstaloval sem afterburner a meril co me brzdi, ale zjistil jsem ze grafika je vytizena max na 81% a v dobe kdy je grafika na max 81% tak procak se flaka na 30%, co me tedy vlastne brzdi? FPS mi v trave klesly az ke 40 a v te chvili se mi hra uz celkem slusne skube... Nejaka rada? Neni na to taky nejake reseni?
A jeste jedna drobnost, dneska sem se rozhodl resit problem kolisajicich FPS v travnate oblasti, nainstaloval sem afterburner a meril co me brzdi, ale zjistil jsem ze grafika je vytizena max na 81% a v dobe kdy je grafika na max 81% tak procak se flaka na 30%, co me tedy vlastne brzdi? FPS mi v trave klesly az ke 40 a v te chvili se mi hra uz celkem slusne skube... Nejaka rada? Neni na to taky nejake reseni?
Hlavní PC: Core i7 13700K, Asus TUF Z790-PLUS D4 , 128GB DDR4, RTX 4070 Ti, Gigabyte Aorus 500GB NVME, Samsung 2TB NVME, LCD Dell 34"
- rbclass
- Žlutá karta

-
no ,lenze je slabsi ako ten co mam v podstate, a ani sa neda predat obchodnikomHladis píše:Je to specialni a unikatni zbroj Ebony Mail od Boethiah. Daedric artifact, takze cena je vysoka.
skyrim proste questy odmenuje slabo..nikdy sa mi nestalo,ze by som dostal nejaku super vec,co by som aj zacal pouzivat..
- rbclass
- Žlutá karta

-
Potrebujem sa neucit ocarovat veci ktore podporia ocarovanie,ale nikde to neviem najst nieco na rozbitie..
nejaky tip ?
nejaky tip ?
- PaulCZE
- Začátečník

-
Dungeony, jeskyně, tábory obrů, pevnosti. U obchodníků a kovářů se dají občas sehnat vzácné typy očarování.
- rbclass
- Žlutá karta

-
uz 47 levlov hladam
- PaulCZE
- Začátečník

-
Asi ne na správných místech. Největší šanci máš v dwemerských komplexech.
- Hladis
- Moderátor

Hrajes nijak neupravenou verzi hry ? CPU je vcelku slabota a dle toho co prezentujes hledej tam. Je jedno ze je vytizen na 30%. Skyrim není silne multithread hra.pbjun píše:Ahadiky.
- pbjun
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Je upravena pouze origo DLCckama. Jinak procak jsem pretaktoval na 4,1GHz a zmena zadna... Jinak co se tyka vykonu tak myslim ze by procak mel teto grafice celkem stacit - 7750 neni zrovna karta ktera by mela prilis vykonu ne? 
- rbclass
- Žlutá karta

-
Kolko toho mate nahrate a aky mate level ? 
ja mam cca 150 hodin za sebou a lvl 47
ja mam cca 150 hodin za sebou a lvl 47
- PaulCZE
- Začátečník

-
Posledních několik měsíců u Skyrimu už moc nevydržím. Může za to znechucení ze zástupů bugů, kdy jsem strávil několik set hodin přehráváním aktuálních průběhů jen proto, abych se těm bugům vyvaroval. Zatím nejpokročilejší charakter, z 3. herního průběhu, je na 431. lvl po 463hod hraní.
- rbclass
- Žlutá karta

-
AKe bugy a ako si sa im chcel vyhnut ?
- PaulCZE
- Začátečník

-
Vypisováním těchto chyb bych mohl trávit večery. Pokud se ti však podaří vypátrat, co má na co dopad, můžeš chybám předejít.
- rbclass
- Žlutá karta

-
tak ja som sa zatial stretol len s jednym bugom..ten som vyriesil cez konzolu
inak draci tazky armor je slabsi ako deadricky
aspon ze zbran je silnejsia
inak draci tazky armor je slabsi ako deadricky