Herni mys s USB i Bluetooth

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Underground
Nováček
Nováček

Herni mys s USB i Bluetooth

Příspěvek od Underground »

Hledam univerzalni mys pro me PC a laptop.
(K PC budu mit USB a k Laptopu chci pres Bluetooth)

Me pozadavky:
1.vyzaduji 2 bocni tlacitka.
2.kdekoliv blizko kolecka prepinani rychlosti i s ukazatelem ( Tohle je pro me velice dulezite dost jsem toto vyuzival pri hrani na me stare Logitech G5)
3.Na PC hrani FPS her.. takze neco kvalitniho
4.Laptop.... Bluetooht-proste mobilita !!!!bluetooth proto ze mam skoro casto pouzivam vsechna USB!!!

Cena. zatim nejak nerozhoduje

dost me padla do oka Razer Orochi 2013 Blade Edition bohuzel ale nema prepinani rychlosti s ukazatelem.

PS: pokud bude opravdu nouze a musel bych mit usb prijmac tak me asi nejvice padla do oka RAZER Ouroboros
davkol
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: Herni mys s USB i Bluetooth

Příspěvek od davkol »

Underground
Nováček
Nováček

to je sice pekne ale nic to neresi.
Stale hledam mys pozadavky.
- 2 bocni tlacitka
- prepinani rychlosti i s ukazatelem (napr jako G5)
- USB + bluetooth
(na Razer DeathAdder 2013 jsem pokukoval ale nema bluetooth ani prepinani rychlosti s ukazatelem)
davkol
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od davkol »

Tím jsem se jenom pokusil naznačit, že přesné/konzistentní snímání a bezdrát se v praxi vylučují.
Underground
Nováček
Nováček

Davkol a jakou by jsi me teda doporucil?
Aspon s temato pozadavkama?
- 2 bocni tlacitka
- prepinani rychlosti i s ukazatelem (napr jako G5)
davkol
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od davkol »

Záleží na tom, jaký styl úchopu/ovládání preferuješ. To je to absolutně nejdůležitější.

Rozhodně bych se podíval k Zowie a Roccatu (už jenom vzhledem ke kvalitě zpracování); CM Storm má nějaké zajímavé myši; G400[s] nebo DA jsou osvědčené.
Sten
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Sten »

Už nějakou dobu pokukuji po tom, že bych se zbavil usb donglu, klávesnici mám vyřešenou, ale žádná kloudná myš mě furt nepadla do oka, když jsem uvidel výše zmíněný razer orochi trochu jsem zajásal, ale po shlédnutí videii na youtube se mi myš zdá docela malá :( to se neprodává žádná kloudná myš co má BT ? nebo ji jen přehlížím ? :(
Underground
Nováček
Nováček

Sten: To ja se nechi zbavit kabelu ale jen chci mit moznost kabel odpojit. A bezdratove ji pripojit k notasu.

Davkol: jedina uchazejici myska je CM Storm Havoc
http://www.cmstorm.com/en/products/peripherals/Havoc/

Ale stejne se chci abych mel moznost mysku odpojit od kabelu. Nechi kupovat 2 mysi ale 1 multi.
(bluetooth proto ze jsem nemehlo a urco bych ztratil usb prijmac)
davkol
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od davkol »

Na jaké úrovni hraješ? Jak moc by ti vadila akcelerace Avago 9800?
Underground
Nováček
Nováček

ted uz moc nehraju. Neni cas a mysce mam kolecko mrtve (funguje jen scroll nahoru)
Ale jinak hraju akci hry. Half life, Bioshock, Crysis, Stalker a podobne hry.
A pokud me to dovoli internet (mam spatnou odezvu) tak Counter Strike.

koukal jsem po myskach s Avago 9800, Phillips twin eye,ADNS – 3310
Mysky s temato senzorama jsou dosti rychle a maji velkou akceleraci, proto chci mit na mysi prepinaci tlacitka DPI ktere jsem na me Logitech G5 neustale vyuzival.

PS: jen co uklidim na stole uvidis i velky duvod proc chci mit aby myska umela i bezdratove pripojeni.
Underground
Nováček
Nováček

Tady vidis proc chci jenom jednu mys. Ta bude napojena kabelem k PC a bezzdratove k notasu.
DSC04384.JPG
Notas: internet, stahovani,Hudba + mixovani Filmy... na okne jdou videt 2 disky 2TB (filmy) a 3TB (hudba)
PC: ciste na hry

Je to takove moje bojove pracoviste protoze tu mam malo mista :D a to chci jeste potom kupovat gramec :D

PS: Te ruzove mysi si nevsimej to jsem zebral moji abych mohl brouzdat na netu :D
(ty bedny taky budou nahrazeny za KRK RP5 G3)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
davkol
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od davkol »

Underground píše:Tady vidis proc chci jenom jednu mys. Ta bude napojena kabelem k PC a bezzdratove k notasu.
Synergy znáš?
Underground
Nováček
Nováček

Neznam ale vypadato ze prostrednictvim serveru muzu mit jednu mys i klavesnici ale hacek je v tom ze ja mam laptop i PC napojen na 1 monitor... takze bud me jede PC nebo laptop nikdy oboji dohromady.

Ja uz uvazoval nad milionem reseni ale opravdu jedine je mit moznost kabel od mysi odpojit a pripojit ji bezdratove.
Kabel by byl neustale pripojen k PC a prijmac by byl neustale v laptopu. takze kdyz bych sel nekam s laptopem ven tak mys odpojim od kabelu a jeto. (protoze mit na laptopu mys kabelem je blbost a na touchpadu se neda pracovat.. alespon me uz po 5 minutach boli cela ruka)

Nejvice se me prave zamlouva Razer Ouroboros ale dost lidi nadava na ovladani od Synaps 2.0
davkol
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od davkol »

Underground píše:Neznam ale vypadato ze prostrednictvim serveru muzu mit jednu mys i klavesnici ale hacek je v tom ze ja mam laptop i PC napojen na 1 monitor... takze bud me jede PC nebo laptop nikdy oboji dohromady.
KVM?
Underground píše:Nejvice se me prave zamlouva Razer Ouroboros ale dost lidi nadava na ovladani od Synaps 2.0
Jo, Synapse 2.0 je hnůj.
Sten
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Sten »

Tak jsem nakonec na zkoušku zakoupil razer orochi... po týděním uživání jsem se rozhodl, že jí vracet nebudu, mohla by být větší, ale hledat větší myš s usb i bluetooth je asi utopie. Jinak jsem s myší rozhodně spokojen. Když hraju tak ji mam připojenou přez kabel k pc, jinak celou dobu přez bluetooth k macovi. Tuším že zakladatel topicu na ní postrádal ukazatel a přepínání rychlosti.. přepínání rychlosti má - jak jsou u palce dvě tlačítka, stejně tak má u malíčku a ty slouží na přepínání rychlosti, ukazatel na myšce sice není, ale postará se o to OSD na OS :)
Underground
Nováček
Nováček

asi posetrim a pockam na tuto mysku. Vypada to ze tahle bude perfektni :-D

Sensei Wireless Gaming Mouse
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... teelseries
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“