Pomozte s výběrem mysšky...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Pomozte s výběrem mysšky...

Příspěvek od sovicka »

Nazdar,
potřeboval bych myš, která je dobrá pro dlouhodobou práci, je bzdrátová a má velkou výdrž baterií (hlavně to poslední...)

mám dva tipy:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26757
-nemyslím zrovna tuto, ale celou tuhle sérii

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26698

cena by měla být pochopitelně co nejmenší, ale opravdový strop by měl být asi 1,4k Kč...

+budu rád když sem přidáte svoje zkušenosti s konkrétními myškami, ne jen "na xyz píšou že..."

---TIA---
Francie ... sladká Francie
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Bejt tebou vzal bych ten dratovej Logitech MX510, pokud Ti samozrejme nevadi, ze je dratova. Ja sem pred Vanoci uvazoval o ty bezdratovy Microsoft, ale nakonec sem koupil dratovou a sem za to rad.
Jinak s bezdratovejma krysama nemam moc dobry zkusenosti. Hlavni duvod je, ze mam porad zaplej pocitac a casto cely dny i noci a zacaly mi baterky dochazet (casto po mesici :sad: ). A to je docela voprus.
Jinak si, ale myslim, ze ted sou ty bezdratovy mysi lepsi s vydrzi. Mel sem bezdrat Packard Bell a byla to hruza.

Takze ma rada zni. Pokud hrajes hry (a ty hrajes), mas dlouho zaplej PC tak drat (ten Logitech je optimalni).
Pokud nehrajes moc hry a spis Windows, Linux, Photoshop atd. tak mozna ten bezdrat.

Snad sem Ti nejak pomoh, ale jeste pockej na prispevky od ostatnich.

Jo a vlastne co mas ted za mys?
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Ja osobne by som si radcej vybral ten Microsoft Wireless Intellimouse Explorer Night Vision...... s ich mysami som bol vzdi nadmieru spokojny......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

te od toho bezdratu buu zrazovat... krysy sou tezky, baterky prd vydrzi... kup kabelovku... MX510 .)
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

chyť si je do ruky pak budeš mít jasno
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

ICE píše:te od toho bezdratu buu zrazovat... krysy sou tezky, baterky prd vydrzi... kup kabelovku... MX510 .)
ještě jedna nevýhoda, kamoš ju měl a když mu někdo volal na mobil tak mu kurzor lítal po obrazovce, prostě je to na prd
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

zvláštní, 27MHz a 900Mhz by se moc rušit nemělo :(

teď mám bezdrát komplet s klávesnicí, ale myška chce baterky každý tři-čtyry dny... takže by mě v tomhle víc vyhovoval ten MS (výdrž 6 měs. potvrzeno...)

musim si je ošahat, to je jasný... když nepadne tak nepadne...

s tou tíhou a tak: nejsem zas takovej profi hráč, ani mi to docela nevadí...
...k drátu už se mi nechce (asi jste neviděli můj stůl...) :wink:
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

m.h.l píše:
ICE píše:te od toho bezdratu buu zrazovat... krysy sou tezky, baterky prd vydrzi... kup kabelovku... MX510 .)
ještě jedna nevýhoda, kamoš ju měl a když mu někdo volal na mobil tak mu kurzor lítal po obrazovce, prostě je to na prd
Tak to mi dělá i drátová Genius Powerscroll, když si hned vedle ni položim mobil.
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

m.h.l píše:ještě jedna nevýhoda, kamoš ju měl a když mu někdo volal na mobil tak mu kurzor lítal po obrazovce, prostě je to na prd
Tak toto robia aj vsetky ( viac ci menej ) "drotove" opticke mysky ktore som pouzival ( genius, Logitech, Labtec, Safeway, Hp, microsoft........... takze rozhodne to nieje chyba bezdrotovej!!!!!!!!
najlepsie je fyzicky si na nu siahnut...., aby si vedel ako ti sadne do ruky....
A bude rozhodnute! :-D
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

random píše:
m.h.l píše:ještě jedna nevýhoda, kamoš ju měl a když mu někdo volal na mobil tak mu kurzor lítal po obrazovce, prostě je to na prd
Tak toto robia aj vsetky ( viac ci menej ) "drotove" opticke mysky ktore som pouzival ( genius, Logitech, Labtec, Safeway, Hp, microsoft........... takze rozhodne to nieje chyba bezdrotovej!!!!!!!!
najlepsie je fyzicky si na nu siahnut...., aby si vedel ako ti sadne do ruky....
A bude rozhodnute! :-D
nikdy sem něměl, problém s drátovou myší a mobilem ,možná u nějakých modelů je to možné..., ale naopak sem slyšel hodně stížností na bezdrát...
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Mno ja bych si vybral nejakou od Microsoftu, nejak sem si je oblibil....nejspis tutu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25165
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Nidzo píše:Mno ja bych si vybral nejakou od Microsoftu, nejak sem si je oblibil....nejspis tutu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25165
tu samou jsem chtěl i já - viz první příspěvek ... akorát Night Vision, ta má brutálnější vzhled...

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp ... ght+Vision

nemá někdo s ní praktické zkušenosti???
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

sovicka2001 píše:
Nidzo píše:Mno ja bych si vybral nejakou od Microsoftu, nejak sem si je oblibil....nejspis tutu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25165
tu samou jsem chtěl i já - viz první příspěvek ... akorát Night Vision, ta má brutálnější vzhled...

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp ... ght+Vision

nemá někdo s ní praktické zkušenosti???
Ja bohuzel ne, ale uz na ni setrim :-)

Jakmile budes nejakou mit, tak se nezapomen ozvat a zhodnotit :wink:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“