vyber grafiky
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Sektor
- Nováček

-
vyber grafiky
Ahojte odisla mi graficka karta a urcite sa chcem poradit , mam procesor
Core i5 760 2.8GHz a moja povodna karta bola GTX 470 SO a teraz by som chcel nieco ako GTX 660 alebo GTX 760 samozrejme mate viac skusenosti tak sa chcem spitat ci by jednu alebo druhu nebrzdyl procesor
Core i5 760 2.8GHz a moja povodna karta bola GTX 470 SO a teraz by som chcel nieco ako GTX 660 alebo GTX 760 samozrejme mate viac skusenosti tak sa chcem spitat ci by jednu alebo druhu nebrzdyl procesor
- pilarius
- Začátečník

Re: vyber grafiky
Jestli není vůbec přetaktovaný, s GTX 660 stejně mít problém nebude. GTX 760 už by mohl krapet brzdit, ale jenom hádám. Když ten procesor ale přetaktuješ (nejspíš bude třeba dokoupit chladič), neměl by mít problém ani s GTX 760. 
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- Sektor
- Nováček

-
Nie zatial som ten procesor netaktoval a chladic na nom uz mam ale asi bude treba kupit vykonnejsii ze ? . no co sa tika tej GTX 660 a GTX 760 je tam dost rozdiel vo vykone ale aj v cene tak preto mam taku dilemu
- pilarius
- Začátečník

Tak jasně, že tam máš chladič. Je to procesor, ne plamen na opékání volského oka.
Otázkou ale je, co je to za chladič. S tím dodávaným v BOX verzi nemá taktování moc smysl. Základní chladiče, se kterými by ses dostal o kus vejš, jsou kolem 600 Kč, lepší potom za dvojnásobek.
U karty záleží na tom, v jakém hraješ rozlišení a jestli jsi schopen občas obměňovat, nebo jestli radši vyhodíš pálku a dál se o to nestaráš, dokud to funguje a hry šlapou. Jestli hraješ alespoň ve full HD, tak ta silnější karta rozhodně má smysl.
O aktuální tabulce nevím, ale z pohledu cena/výkon nejspíš vítězí GTX 760, takže bych se jí nebál.
U karty záleží na tom, v jakém hraješ rozlišení a jestli jsi schopen občas obměňovat, nebo jestli radši vyhodíš pálku a dál se o to nestaráš, dokud to funguje a hry šlapou. Jestli hraješ alespoň ve full HD, tak ta silnější karta rozhodně má smysl.
O aktuální tabulce nevím, ale z pohledu cena/výkon nejspíš vítězí GTX 760, takže bych se jí nebál.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- Sektor
- Nováček

-
Ano hravam na Full HD , respektive som hraval
pokial som mal tu 470 , podla mna ma vedsii zmysel ked sa uz nieco meni tak poriadne respektive v mojom pripade sice v obmedzeni tej starej zostavi ale pokila to ide tak cil lepsie do toho dat . takze ta 760 vravis pomer cena v tom Full HD by bola najlepsia ?
- Sektor
- Nováček

-
Dosku mam h55-ud3h od Gygabitu , ta by mala este stacit . uvedomujem si ze vsetko tak na seba trocha nadvezuje , lenze PC mam uz 3 roky a odvtedy som sa moc neak nezaoberal co je new a co uz nie
. teraz som pozeral na stranku intelu a pisu ze na intel boost to vytiahne procesor 3.33 GHz aj v tedy by som musel kupit novy chladic ci to zvladne aj ten BOX . inac dakujem za radu
- Fajfka123
- Začátečník

-
Ahoj, grafiku bych bral tuto: http://www.czc.cz/msi-n760-tf-2gd5-oc-g ... n24a7t1057
Co se týče OC, mám úplně stejnou desku, ale procesor i3. Když jsem skusil taktovat, tak bych ho vytáhl i kolem 4.2 Ghz, ale jelikož nemám zrovna suprový chladič, tak jsem to hodil z5 na default. Takže pokuď budeš chtít taktovat, tak doporučuji vzít nějaký dražší chladič. Přece jen při upgrade pc ten chladič bude furt fungovat.
Co se týče OC, mám úplně stejnou desku, ale procesor i3. Když jsem skusil taktovat, tak bych ho vytáhl i kolem 4.2 Ghz, ale jelikož nemám zrovna suprový chladič, tak jsem to hodil z5 na default. Takže pokuď budeš chtít taktovat, tak doporučuji vzít nějaký dražší chladič. Přece jen při upgrade pc ten chladič bude furt fungovat.
MB: Asus Z370 Prime-A, CPU: Intel i5-8600K, HDD: Seagate 3TB SSD: Kingston SSD A2000 250GB GPU: MSI GeForce RTX 3070 GAMING Z TRIO RAM: Crucial 8GB/Kingston 16GB Zdroj: Corsair RM650x Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl + window
- Sektor
- Nováček

-
Pozeral som a v Sharku ju maju aj s dvoma hrami , ale este popozeram tu 760 a uvidim kde bude najlepsia cena . Inac ako zistim ze je hra brzdena kebyze si ju zaobstaram ?