Bioshock Infinite

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
jakubom
Začátečník
Začátečník

Re: Bioshock Infinite

Příspěvek od jakubom »

Já bych řekl, že vlastík psal česky, já jsem tedy psal anglicky a to taky umím nic moc a dostal jsem normální odpověď, nicméně tím to nijak neurychlíš asi... :|
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Já bych řekl že Vlastík jim napsal anglicky. A Vlastík dnes dostal na Bioshock Infinite konečně klíč. :)
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

To si cekal od 13. srpna az doted? To je teda mazec. To uz si myslim pulka lidi mezi tim zwarezi :) Me se dostal do ruky taky jeden kupon a registroval jsem ho pred dvema dny a Bioshock kody samozrejme porad nejsou. Snad se dockam jeste pred Vanocema :mrgreen:
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Jeden kupon jsem registroval 2.9. a Bioshock kód poslali dnes. Mezitím jsem je nijak nekontaktoval, prostě jsem čekal.
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Ano, čekal jsem od srpna. Mezitím jsem hrál jiné hry... :) No hlavně že to poslali a jsem rád že je i čeština. :)
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Tak me to nakonec poslali uz v patek vecer, takze jsem cekal jen 2 dny. Cestina je vyborna, taky jsem za ni rad
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

takže po dohrání - docela mě to bavilo, neměl jsem chuť to vypnout, byť dost brzo se dostavil dojem repetitivnosti, dál to táhl vlastně jen příběh a moc překvapení se nedostavilo. ale jo, slušná hra :)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Přesně takhle jsem to měl u každýho dílu, ze začátku super hra, svět kterej mě pohltí ale tak v polovině hry začíná strašná repetitivnost a dohrání jen kvůli příběhu... škoda.
PS5 Pro | LG OLED CX55
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

To je problém téměř všech stříleček v nichž se celá interakce smršťuje jen na střílení, aspoň pro mne.
Třeba u Rage jsem problém neměl (a nyní to dokonce hraju podruhé, konečně s DLCs), díky tomu že tam jsou lehké RPG prvky, auta, rozsáhlejší svět atd.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

tak hraju to DLC a zase u toho brecim jak je to dobra hra.. :(
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Má bioshock infinite více konců?
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

myslim že ne, ale jsou tam nějaký věci co jsou jinak když se nějak rozhodneš, třeba když nechceš zabít toho veterána, tak ho pak najdeš umučenýho někde
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jo, to sem si všiml, ten konec byl pro mě trochu nečekaný, i když sem něco podobného čekal, ale doufal sem, že se tam najde více konců.

Např. jak zabil toho proroka (což byl vlastně on, jestli sem to dobře pochopil?) myslel jsem, že ta volba bude na mě, bohužel, nebyla.

E// pro hraní datadisku je potřeba mít hru dohranou? že ne :( Já totiž smazal savy. (nechtě)
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no pokud myslíš ten datadisk kterej je jenom arkáda (pokud se nepletu, jenom jsem to zapl a hned vypl) tak na ten save snad nepotřebuješ, a nepotřebuješ ho ani na to DLC z rapture

jinak jo, Comstock je Booker dewitt po tom co přijmul baptismus po bitvě u wounded knee, ten kdo zabije (ty) Comstocka je Booker Dewitt co baptismus nikdy nepřijmul

nejlepší je když si přečteš snad všechny články http://bioshock.wikia.com/wiki/Rosalind_Lutece tady na tý wiki, pak vyjde to dlc, to si zahraješ a zjistíš že je to ještě dodrbanější :D (objevuje se tam prakticky další tvoje já :D)
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

No já sem byl nehorázně zmatený během hry a konec mi nijak nepomohl, ale o to víc tu hru mám rád, ten příběh a ty zápletky jsou prostě mocné a donutí tě přemýšlet.

Dokonce jsem i četl příběh na netu z předchozích dílů, abych to lépe pochopil, projedu si to ještě jednou a budu mnohem víc sledovat okolí :D
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Hezky je ten pribeh (a hlavne konec) vysvetlenej tady: http://konzolista.tiscali.cz/konbook/bl ... erson=1044
Taky jsem to moc nepobral, ale tenhle clanek to pekne shrnul a vysvetlil
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

ono abys to pochopil tak to musíš budto vyčíst z tý wiki nebo ve hře poslušně poslechnou všechny voxophony a znát ty minulý díly no.... třeba to že Rosalind Lutece a to její dvojče (který neexistuje akorát je to ona z jiný reality :D) jsou mrtvý ale umřeli na rozhraní 2 realit, tak se můžou portovat kam chtěj je dost ujetý, některý věci nejsou logický - proč když tě tyhle 2 chtěj využít na to abys vrátil to dítě sám sobě prakticky, tak proč je to tak zdlouhavý (no aby bylo co hrát :D )
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Já to prošel, příběh nepříběh, nad koncem jsem jen kroutil hlavou, pro mě jen střílečka s originálním audiovizuálem. Docela bych si zahrál Burial at Sea, jenže si za jen několikahodinový přídavek účtují nehorázné peníze.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

tak pokud je to pro tebe jen střílečka s originálnim audiovizuálem tak to imho pro tebe stejně nemá cenu ani za menší peníz, mě na tý hře konkrétně střílení vadí snad nejvíc :D
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

@banshee Díky za ten odkaz.

Jinak oni chtěj za to DLC 15éček :shock: No nic, zaplatím jim za to, až budou peníze na víc...

@LoCo99 Jak pravíš, ta hra není jen přiblblá střílečka, pro hráče, kteří chtějí jen blblou střílečku je tu CoD :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“