Nazdárek lidi...
Nainstaloval sem si Windows 8.1 Pro x64, legal verze (díky spolupráci naší školy s MS, máme licence za hubičku a kolují po celé škole) Ale teď k věci.
Nainstaloval sem si google chrome, mám ho kvůli synchronizaci hesel a nastal jeden, pro mě dost otravný problém..
Jmenuje se "navazování bezpečného připojení" které způsobí, že po zapnutí prohlížeče se dlouho načítá a nakonec se na nic nepřipojí, až po refreshi je vše cajk, no a další problém, přesto, že je to výchozí prohlížeč, tak při kliknutí na odkaz např (skype), se mi otevře ten dementní explorer, tak co mám dělat?
https://lh4.googleusercontent.com/6CWmN ... w1152-h648
Windows 8.1 Problém
Moderátor: Loki5567
- AllowedCry
- Začátečník
- k-dave
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows 8.1 Problém
Osobně bych Chrome moc nedoporučoval, ale když už to musí být...
Problém může být v příliš aktivním AV..
Co máš za antivir, firewall ?
Problém to dělá na všech internetových připojení stejně (např. Doma\Škola) ?
Připojuješ se častěji přes WiFi ?
Problém může být v příliš aktivním AV..
Co máš za antivir, firewall ?
Problém to dělá na všech internetových připojení stejně (např. Doma\Škola) ?
Připojuješ se častěji přes WiFi ?
Práce: DELL Inspiron 5720, i7, 8GB, nvidia GT 630 M, Kingston SSD, WinIndex = 6,8... Doma: Digitální domácnost vytvořena síťovým propojením různého, jakžtakž funkčního haraburdí.
- AllowedCry
- Začátečník
Problém vyřešen upgradem na W7, použil sem 2 různé antivir, různě je povypínal ale nepomohlo to...
Ryzen 5800X3D || GB B450 GX || 32GB @ 3600Mhz cl16 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 288E2A + Philips 48OLED707.
- k-dave
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Spíš "downgrade" ne ?
No tak jo, ale nesvádět to na Win 8.1, ty za to nemůžou.
Pravděpodobně za to mohl nějaký software 3.stran.
No tak jo, ale nesvádět to na Win 8.1, ty za to nemůžou.
Pravděpodobně za to mohl nějaký software 3.stran.
Práce: DELL Inspiron 5720, i7, 8GB, nvidia GT 630 M, Kingston SSD, WinIndex = 6,8... Doma: Digitální domácnost vytvořena síťovým propojením různého, jakžtakž funkčního haraburdí.