Minimálně k té části o W8 bych přitakal, některý recenze mě donutili to prostě vyzkoušet, W8 mají na SSD zcela nejpomalejší boot ve srovnání třeba s XP nebo W7. Dokonce i restarty na mě púsobí pomalým dojmem. Přes sata redukci mi tu na SSD jede P4 s 40GB Intel SSD/ XP 32bit a to je rachot, ze všech PC co mám doma jednoznačně nejrychlejší start...od post screenu je to snad necelá druhá sekunda a koukám na plochu.DOC_ZENITH píše:To já zas klidně zaútočím, protože jinak by tu zůstala nepravda, nikdo by to neřešil, protože modi zde zásadně netrestaj za to co lidi říkaj ale jak to říkaj. Pak někdo přijde vezme si to jako pravdivou radu a vysvětluj mu pak že sorry, tenčlověk co to napsal je idiot ale do **** ho poslat nemůžu protože za to dostanu kartu ale on za ty jeho blbosti ne. To neni nic proti obě, spíš roky zkušeností z jinejch sekcí a od fanoušku určitejch zanček.
U SSD paradoxně nejvíce benefitujou ty staré OS. Čím víc starej OS tím větší benefit v rychlosti bootu protože právě staré OS se snažej loadovat vše najednou což přetíží seek disku, ale pro IO SSD disku je to nic. Win 8 maj co se bootu a samotné práce OS z SSD nejmenší benefit protože jsou už celkem dobře optimalizované na rychlej boot z normálního HDD.
Abych nebyl OT, ten SSD bude samozřejmě určitě vadný ale už jsem viděl i pár vadných SATA kabelú, u noťasú vadné SATA konektory/přechodky. Dokonce ani MB nejsou nesmrtelné, pokud múžeš, vyzkoušej v tom NTB ještě jiný disk, čistě pro jistotu.