Ahoj,
potřebuju poradit, jaký notebook si mám koupit. Nejvíce využití bude na hry(BF3,4, Ass. Creed 3, Far Cry 3, MC, atd...) a internet. CPU Intel 4 jádro, GPU NVidia, RAM 8GB, HDD 500-1000GB, 15,6'' HD či Full HD displej. Nejvíce se mi zatím zamlouvá Toshiba P50-A-13C, akorát ta grafika co v tom je (Nvidia GT740M dá na plynulou hru tak middle-high nastavení.
Notebook do 25-26.000 kč
Moderátor: Don
- Down_12
- Začátečník
-
Notebook do 25-26.000 kč
Netbook : CPU : Intel Atom 1,5GHz, RAM : 2GB, GPU: Intel Graphics Media Accelerator 3150, OS : Windows 7 Professional 32-bit
HDD : 300 GB
- Lumpin
- Nováček
Re: Notebook do 25-26.000 kč
Zdravím,
za tuto cenu můžeš mít velmi kvalitní desktop.
Jinak notebook rozhodně Lenovo IdeaPad Y510p, možná si ale budeš muset ještě chladící podložku.
za tuto cenu můžeš mít velmi kvalitní desktop.
Jinak notebook rozhodně Lenovo IdeaPad Y510p, možná si ale budeš muset ještě chladící podložku.
- Down_12
- Začátečník
-
Podle mě dosti slabý CPU na takové hry.. chci mít tak middle-high nastavení a podle mě i5 2 jádro to nedá.. Ale ta grafika ta je luxusní. Nad desktopem jsem přemýšlel, ale nemohu se rozhodnout, na notebooku se mi líbí, že si ho mohu vzít kam chci, ale pevný PC poběží jak drak všechny hry na ultra... Vážně nevím, co je pro mě jako 13 letýho kluka lepší..
Netbook : CPU : Intel Atom 1,5GHz, RAM : 2GB, GPU: Intel Graphics Media Accelerator 3150, OS : Windows 7 Professional 32-bit
- Lumpin
- Nováček
Ještě tu mám tenhle laptop MSI GX60 1AC-021US a na něm si zahraješ i to, co nechceš.
Všeobecně je známo, že notebooky na hry nejsou, ale tohle se může pomalu rovnat klasickému desktopu.
Všeobecně je známo, že notebooky na hry nejsou, ale tohle se může pomalu rovnat klasickému desktopu.
- Down_12
- Začátečník
-
No, tak tenhle vážně ne. Ani trochu se mi nelíbí. Takže podle Tebe, je asi lepší na hry desktop,
na kterém rozjedu hry na ultra? Jak tak přemýšlím, tak stejně bych ten notebook tahal z 2% času,
co na něm budu..
na kterém rozjedu hry na ultra? Jak tak přemýšlím, tak stejně bych ten notebook tahal z 2% času,
co na něm budu..
- Lumpin
- Nováček
Laptop jako takový není ani náhodou hoden srovnávání dekstopu. U toho MSI jsem to použil záměrně, ale ani ten se nemůže rovnat desktopu, který bude ve stejné cenové škále.
Na herní desktop si připrav dejme tomu 22 tisíc (cca) a máš velmi kvalitní herní mašinu, která Ti dobré 2-3 roky utáhne veškeré aplikace na nejvyšší možné detaily.
Cena grafické karty by měla být vyšší než cena procesoru a grafiku zvol minimálně GTX760 od Nvidia.
Procesor stačí i5. i7 a jejich HTT technologie ve hrách nevyužiješ ani v brzké době.
Koupíš i5-4670K, grafiku GTX760, chladič GELID Solutions, zdroj 500w od Seasonic, desku např. GIGABYTE soc. 1150, RAM alespoň 8GB, disk 1TB a case podle vlastního výběru a formátu desky.
GPU a CPU lehce přetaktuješ a máš vystaráno, nejnovější hry si zahraješ na nejvyšší detaily a ještě Ti pár tisíc zbude na další upgrade do příštích let.
Na herní desktop si připrav dejme tomu 22 tisíc (cca) a máš velmi kvalitní herní mašinu, která Ti dobré 2-3 roky utáhne veškeré aplikace na nejvyšší možné detaily.
Cena grafické karty by měla být vyšší než cena procesoru a grafiku zvol minimálně GTX760 od Nvidia.
Procesor stačí i5. i7 a jejich HTT technologie ve hrách nevyužiješ ani v brzké době.
Koupíš i5-4670K, grafiku GTX760, chladič GELID Solutions, zdroj 500w od Seasonic, desku např. GIGABYTE soc. 1150, RAM alespoň 8GB, disk 1TB a case podle vlastního výběru a formátu desky.
GPU a CPU lehce přetaktuješ a máš vystaráno, nejnovější hry si zahraješ na nejvyšší detaily a ještě Ti pár tisíc zbude na další upgrade do příštích let.
- Down_12
- Začátečník
-
Já mám již vybraný desktop, dřív jsem o něm přemýšlel, takže už mám dokonečený seznam komponentů. i5-3570K(SilentiumPC Fera 2 HE1224 chladič), MSi N760 gaming, WD 1TB HDD, SSD Crucial, chtěl jsem M4, ale ten se přestal prodávat. MB GIGABTYE Z77-D3H, RAM 16GB CL10. Case je také doma, sice né moc vhodný, ale na casu mi až tak nezáleží.. Hlavně aby se tam vše vešlo a nepřehřívalo se to..