Ahoj mam nový PC a chci se zeptat jestli tu někdo neznáte nějaký program, který bych mohl mít např: v rohu obrazovky a ukazoval by otáčky všech větráčků atd ....
Docela bych to potřeboval, protože jich tam mám poměrně dost.
Program na větráčky
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- SnowManCZ
- Začátečník

- Jey
- Středně pokročilý

Re: Program na větráčky
speedfan
hwinfo
hwmonitor
(ty používám já)
nebo víc profi je pořídit si hardwarový regulátor otáček do 3,5 nebo do 5,25 pozice a regulovat přes něj
hwinfo
hwmonitor
(ty používám já)
nebo víc profi je pořídit si hardwarový regulátor otáček do 3,5 nebo do 5,25 pozice a regulovat přes něj
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- SnowManCZ
- Začátečník

díky zkusím je a uvidím 
- Octopuss
- Začátečník

Já používám hwinfo na úplně všechno, a nestěžuju si.
hwmonitor jsem používal dřív, a myslím, že občas ukazoval blbosti. Ale už je to docela dlouho.
hwmonitor jsem používal dřív, a myslím, že občas ukazoval blbosti. Ale už je to docela dlouho.
- SnowManCZ
- Začátečník

HW info je nej ..Octopuss píše:Já používám hwinfo na úplně všechno, a nestěžuju si.