Rada ohledně licence
Moderátor: Loki5567
- pixiwo
- Nováček
-
Rada ohledně licence
Čau, mám dotaz. Koupila jsem notebook s windows 8, kámoš mi tam nahrál windows 7 ale ty mi nefungují dobře. Chtěla bych tam ty 8 ale že prý to už nejde kvůli formátu se smazala licence.
Je to pravda? Musela bych si koupit 8 v krabici ?
Dík za odpověď.
Je to pravda? Musela bych si koupit 8 v krabici ?
Dík za odpověď.
- Suke001
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada ohledně licence
Licence tam normálně je, stačí nainstalovat. Buď z recovery oddílu, jestli se zachoval nebo z nějakého média.
- pixiwo
- Nováček
-
Čau, no podle knížky je recovery F3 a to nefunguje a oddíl mám jen C: jestli myslíš tohle. A media mam jen cd s ovladači k windows 8
- Suke001
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pokud tam ten oddíl není, tak si musíš sehnat instalaci WIN8, nějaké médium(dvd) nebo někde stáhnout iso a vypálit si to.
- pixiwo
- Nováček
-
Aha, ok zkusím to nějak ale bude to chtít naťukat klíč a ten já nemám. Pokud byl v nějakým oddílu tak se přeci jen smazal ne ?
- CageJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
musis si stiahnut alebo zakupit za cca 15€ priamo od vyrobcu notebooku image.... Tam je problem s tymi klucami.. Nie, vzdy funguje s retail verziou...
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- Suke001
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Klíč tam žádný ťukat nebudeš, je to integrované v BIOSU notebooku, sám se vyplní. Sežeň si nějakou instalaci.
- CageJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no sak ale ten NIE JE KOMPATIBILNY so vsetkymi RETAIL verziami.. comu nerozumies?
C-OEM kluce nejdu s retail.. a je jedno ci to ma v uefi alebo na stitku..
C-OEM kluce nejdu s retail.. a je jedno ci to ma v uefi alebo na stitku..
Naposledy upravil(a) CageJ dne ned 19. led 2014, 13:47, celkem upraveno 1 x.
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- Suke001
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem neodpovídal tobě.
je to možné, že nějaké verze s tím nebudou kompatibilní. Ale zatím co jsem instaloval, tak vše šlo normálně aktivovat bez problému. Ale je pravda, že já mám D-OEM instalace. Chce to vyzkoušet.
je to možné, že nějaké verze s tím nebudou kompatibilní. Ale zatím co jsem instaloval, tak vše šlo normálně aktivovat bez problému. Ale je pravda, že já mám D-OEM instalace. Chce to vyzkoušet.