ssd A hdd disk

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: ssd A hdd disk

Příspěvek od Herpes »

Jo mám, školu, filmy, hry, hudbu apod...ale ty nejdůležitější bych si někam dal nebo na to SSD a formátoval..:) Ještě jsem přemýšlel, co optika....jestli změna nebude mit vliv na ní.. Prostě takhle.. Připojím SSD, přepnu na AHCI, nainstaluji Win (+Chrome, ovladače a třeba Deamon, RAR a třeba Armu) na SSD, windowsy na greenu budou nefunkční ale treba k hudbě se dostanu, green formátuji, nainstaluju na jednu čast Widle znovu aby fungovaly v AHCI a budu použivat jako datové uložiště...:) díky za pomoc:))
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

JJ přesně tak... :) optice to je jedno pokud na ní máš připojení sata.. ale každé ty widle instaluj na samostaně připojeném disku aby každý disk měl svůj bootmgr..kdyby se ti stalo že by ty disky měly společný boot a jeden disk odpojíš tak druhej disk nenabotuje...
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

Jo, to už jsem tady na fóru četl jak to někomu nefungovalo...:) Ještě mě tak napadlo, když bych odinstaloval původní Visty jestli by se spustily sedmičky na sektoru D:...ale myslím si, že to nebude mit vliv, protože na D: se dělá cela instalace..:) no tak teď si jenom koupit to SSD..:) diky za tvůj čas:)
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

Jj ..zatím se měj když něco tak napiš. T
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“