The Elder Scrolls V: Skyrim

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
arcalimo00
Nováček
Nováček

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Příspěvek od arcalimo00 »

Potrebujem poradit co znamena toto .
Vcera jsem hral normalne ,nic se nedelo a dneska tohle, aj ked chem vlezt do sveho baraku tak se nenacte.
Mod sem se zadny novy netahal.achjo

https://imageshack.com/i/mhxltep
http://tinypic.com/r/357nak2/5
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

to su tie vase neoficialne patche na patche..uz sa aj ja tesim kedy sa to prejavi a hra mi uplne zblbne
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Já nechápu, co tam pořád patchujete, jedu na posledním ofico patchi a funguje to jak má, na to, jak je to rozsáhlé RPG, tak až moc dobře :)
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
arcalimo00
Nováček
Nováček

Ale tak nic sem stim asi tyden nedelal a taky sem hral v klidu . Zapnu a jeto naky cely posra.ny xD
arcalimo00
Nováček
Nováček

No tak semto nasel naky sra.cky v data chybej ci co xD Proc seto deje , komu sem co udelal.
Jo a dekuju za spolupraci :D
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

rbclass píše:to su tie vase neoficialne patche na patche..uz sa aj ja tesim kedy sa to prejavi a hra mi uplne zblbne
Nesmysl.
AllowedCry píše:Já nechápu, co tam pořád patchujete, jedu na posledním ofico patchi a funguje to jak má, na to, jak je to rozsáhlé RPG, tak až moc dobře :)
Ja ti muzu vyjmenovat XXX bugu, který ta hra ma a ani neoficialni patche ti nepomůžou (je to bugly v jadru hry). Oficialni patche taky další bugy pridavaji. Například bug se synchronizaci hlasu je opravdu dementni. Tech bugu je tam tolik, ze by to vyslo na několik stranek.
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

No nevím, určitě to tak hrozné není, když sem si ničeho nevšiml, nebo spíš přehlédl. Ale takový gothic bez community patche, to je teprve porod :D
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Tak zkus vsechno smazat a steamem stahnout nejnovejsi verzi i s patchem, treba v tom mate neporadek i kdyz me se to nezda a nikdy se mi zadnej bug co popisujete nestal.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

Hladisi ten tvůj ENB je skvělý Role friendly Dark fantasy, ale když sem skusil Realistic ENB tak jakože FPS vylitla nahoru a dodálky to vypadá taky good takže :D
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Jaky moje ? Moje ENB mit nemuzes, jedine nejaky to uz hooodne stary co jsem sem kdysi dal. Novy verze myho ENB jsem uz nepostoval. Jinak uplny best z tech co jsou na Nexusu je http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30936/?
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

ako dlho trva este hlavna linka od doby,ked sa po prvy krat stretnem s Alduinom ?
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

poprvý to je hned na začátku hry, ty seš ted jak obrážíš ty "vykopávky" draků ? ty burial sites ? tak to jseš imho tka v 35% nebo v půlce
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

rozvinul som scroll a naucil sa drakobijny rev ,bojoval s alduinom..on potom odletel .. tam na tej hore ..kde sidli paralax..ci jak
Naposledy upravil(a) rbclass dne pon 27. led 2014, 17:14, celkem upraveno 1 x.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

aha, tak to ale fakt neni poprvý

no tak v tom případě hádám že zbejvaj po sovngarde tak 2-3 questy
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

mam akurat ist do dracej saly za erlom
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

tam hra ještě nekončí, bohužel už si to moc nepamatuju, ale asi to dřív dohraješ než ti někdo poradí jinej
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

sak mam len cca 160 hodin :) ako tam moze mat niekto odohrane 800 hodin potom ?
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

To je myslim část kde budes chytat ziviho draka, pak se probijes az do Sovengarde a tam Alduina killnes.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

nj..tak cakal som ze to bude dlhsie..vedlajsie ulohy velmi nemam..temnme bratrstvo som bonil :o mozno este cech zlodejov skusim
TomasW
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomasW »

Poradí prosím někdo jak dostat ze hry všechny doplňky?? Postahoval jsem hlupák ze steam workshopu nějaké doplňky v naději, že "vytuním" grafiku a hra hned po naskočení prvního loga spadne.
Z položky "herní data" se mi nějak nedaří tyto doplňky hodit do pryč a na workshopu jsem nenašel odinstalování :( pouze zrušit odběr.
Poradíte zároveň co stáhnout z workshopu na vylepšení grafiky? Nějaké ověřené mody z workshopu?
Děkuji
AMD FX6300, MSI GTX560Ti OC, 8Gb DDR3, M5A97 R2.0, BlueStorm II, Gellid Tranquilo 2, Zalman Z9 plus, SSD Crucial MX200 system + 1x3Tb data, WIN10
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“