The Elder Scrolls V: Skyrim
Moderátor: Baneshee
- arcalimo00
- Nováček

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Potrebujem poradit co znamena toto .
Vcera jsem hral normalne ,nic se nedelo a dneska tohle, aj ked chem vlezt do sveho baraku tak se nenacte.
Mod sem se zadny novy netahal.achjo
https://imageshack.com/i/mhxltep
http://tinypic.com/r/357nak2/5
Vcera jsem hral normalne ,nic se nedelo a dneska tohle, aj ked chem vlezt do sveho baraku tak se nenacte.
Mod sem se zadny novy netahal.achjo
https://imageshack.com/i/mhxltep
http://tinypic.com/r/357nak2/5
- rbclass
- Žlutá karta

-
to su tie vase neoficialne patche na patche..uz sa aj ja tesim kedy sa to prejavi a hra mi uplne zblbne
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Já nechápu, co tam pořád patchujete, jedu na posledním ofico patchi a funguje to jak má, na to, jak je to rozsáhlé RPG, tak až moc dobře 
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- arcalimo00
- Nováček

Ale tak nic sem stim asi tyden nedelal a taky sem hral v klidu . Zapnu a jeto naky cely posra.ny xD
- arcalimo00
- Nováček

No tak semto nasel naky sra.cky v data chybej ci co xD Proc seto deje , komu sem co udelal.
Jo a dekuju za spolupraci
Jo a dekuju za spolupraci
- Hladis
- Moderátor

Nesmysl.rbclass píše:to su tie vase neoficialne patche na patche..uz sa aj ja tesim kedy sa to prejavi a hra mi uplne zblbne
Ja ti muzu vyjmenovat XXX bugu, který ta hra ma a ani neoficialni patche ti nepomůžou (je to bugly v jadru hry). Oficialni patche taky další bugy pridavaji. Například bug se synchronizaci hlasu je opravdu dementni. Tech bugu je tam tolik, ze by to vyslo na několik stranek.AllowedCry píše:Já nechápu, co tam pořád patchujete, jedu na posledním ofico patchi a funguje to jak má, na to, jak je to rozsáhlé RPG, tak až moc dobře
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

No nevím, určitě to tak hrozné není, když sem si ničeho nevšiml, nebo spíš přehlédl. Ale takový gothic bez community patche, to je teprve porod 
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak zkus vsechno smazat a steamem stahnout nejnovejsi verzi i s patchem, treba v tom mate neporadek i kdyz me se to nezda a nikdy se mi zadnej bug co popisujete nestal.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Dithius
- Pokročilý

Hladisi ten tvůj ENB je skvělý Role friendly Dark fantasy, ale když sem skusil Realistic ENB tak jakože FPS vylitla nahoru a dodálky to vypadá taky good takže 
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
- Hladis
- Moderátor

Jaky moje ? Moje ENB mit nemuzes, jedine nejaky to uz hooodne stary co jsem sem kdysi dal. Novy verze myho ENB jsem uz nepostoval. Jinak uplny best z tech co jsou na Nexusu je http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30936/?
- rbclass
- Žlutá karta

-
ako dlho trva este hlavna linka od doby,ked sa po prvy krat stretnem s Alduinom ?
- LoCo99
- Začátečník

poprvý to je hned na začátku hry, ty seš ted jak obrážíš ty "vykopávky" draků ? ty burial sites ? tak to jseš imho tka v 35% nebo v půlce
- rbclass
- Žlutá karta

-
rozvinul som scroll a naucil sa drakobijny rev ,bojoval s alduinom..on potom odletel .. tam na tej hore ..kde sidli paralax..ci jak
Naposledy upravil(a) rbclass dne pon 27. led 2014, 17:14, celkem upraveno 1 x.
- LoCo99
- Začátečník

aha, tak to ale fakt neni poprvý
no tak v tom případě hádám že zbejvaj po sovngarde tak 2-3 questy
no tak v tom případě hádám že zbejvaj po sovngarde tak 2-3 questy
- rbclass
- Žlutá karta

-
mam akurat ist do dracej saly za erlom
- LoCo99
- Začátečník

tam hra ještě nekončí, bohužel už si to moc nepamatuju, ale asi to dřív dohraješ než ti někdo poradí jinej
- rbclass
- Žlutá karta

-
sak mam len cca 160 hodin
ako tam moze mat niekto odohrane 800 hodin potom ?
- Hladis
- Moderátor

To je myslim část kde budes chytat ziviho draka, pak se probijes az do Sovengarde a tam Alduina killnes.
- rbclass
- Žlutá karta

-
nj..tak cakal som ze to bude dlhsie..vedlajsie ulohy velmi nemam..temnme bratrstvo som bonil
mozno este cech zlodejov skusim
- TomasW
- Začátečník

-
Poradí prosím někdo jak dostat ze hry všechny doplňky?? Postahoval jsem hlupák ze steam workshopu nějaké doplňky v naději, že "vytuním" grafiku a hra hned po naskočení prvního loga spadne.
Z položky "herní data" se mi nějak nedaří tyto doplňky hodit do pryč a na workshopu jsem nenašel odinstalování
pouze zrušit odběr.
Poradíte zároveň co stáhnout z workshopu na vylepšení grafiky? Nějaké ověřené mody z workshopu?
Děkuji
Z položky "herní data" se mi nějak nedaří tyto doplňky hodit do pryč a na workshopu jsem nenašel odinstalování
Poradíte zároveň co stáhnout z workshopu na vylepšení grafiky? Nějaké ověřené mody z workshopu?
Děkuji
AMD FX6300, MSI GTX560Ti OC, 8Gb DDR3, M5A97 R2.0, BlueStorm II, Gellid Tranquilo 2, Zalman Z9 plus, SSD Crucial MX200 system + 1x3Tb data, WIN10