Battlefield 4
Moderátor: Baneshee
- LoCo99
- Začátečník

Re: Battlefield 4
https://dl.dropboxusercontent.com/u/450 ... banBF4.bmp další ban, slugový brokovnice asi nejsou moc oblíbený, přitom jsem měl jen 17-1
- Ferdie
- Nováček

-
Youtuberi zobrali peniaze od EA za nekritizovanie BF4 po vydaní:
http://bf4central.com/2014/01/ea-paid-y ... lefield-4/
http://bf4central.com/2014/01/youtube-p ... promotion/
EA postúpila do ďalšieho levelu... je mi z toho zle
http://bf4central.com/2014/01/ea-paid-y ... lefield-4/
http://bf4central.com/2014/01/youtube-p ... promotion/
EA postúpila do ďalšieho levelu... je mi z toho zle
- keistown
- Žlutá karta

-
Ehm, stacilo zahrat si betu a clovek videl ze to je stejne, (ne-li vic) zabugovany jak BF3 a EA nedodrzelo nic co naslibovali. Jeste ted se smeju tem co tvrdili ze je to jenom beta. 
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Na jakou citlivost hrajere BF4 nastavení myši a DPI ? Přijde mně to zcela posrané... V BF3 cca. 20% a 2500 DPI a velmi rychlé reakce, v BF4 musím nastavit ve hře citlivost min. 70% a na myši 2500 DPI, aby to bylo +- stejné.
...
- LoCo99
- Začátečník

2000 DPI a 20% a vyplej raw input, řekl bych že to mam stejně jak ve trojce, a v CSGO
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
No tak konečně jsem to ustálil na 30% a 2500DPI, RAW on... je to tak akorát, BF3 je ale i při 20% o víc citlivější / rychlejší...
...
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj BF3 je rychlejší/ citlivější. Čekal jsem tehdá že je to jen u BF4 BETA tak mizerné ,ale bohužel je to i u finál verze. Musel jsem zvednout DPI na 3600 a klidně bych nastavil i víc.
Jinak jsem si včera všiml že u zbraně MTAR-21 nefunguje taktická svítilna
Jinak jsem si včera všiml že u zbraně MTAR-21 nefunguje taktická svítilna
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- PKBO
- Moderátor

A na co ? S oblibou po takových střílim, nejde minout.. 
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- LoCo99
- Začátečník

já sem se zamiloval do zbraní laseru, na všechno dávám to laser/light combo , laser je fajn protože zvyšuje přesnost a navíc se podle toho fakt dá mířit, UMP 45 s komenzátorem a laserem je uplná lahůdka, s compact 45 taky jedu jen podle laseru , pohoda jahoda
ten zelenej laser prozrazuje mnohem víc ale a svítilna, o tý ani nemluvim, ta je dobr jen v dragon pass do tý jezkyně
ten zelenej laser prozrazuje mnohem víc ale a svítilna, o tý ani nemluvim, ta je dobr jen v dragon pass do tý jezkyně
- Kuffor
- Začátečník

-
Casto sa stretavam aj so snipermi, ktori maju na zbrani baterku
Neviem, ci iba mne ten zmysel unika alebo to vazne ziadny nema.. Rad sa necham poucit 
- LoCo99
- Začátečník

ne, to jsou takový ty žolíci co tam nacpou všechno co dostanou a to co dostanou poslední je automaticky nejlepší
spousta lidí ani neuvažuje o tom že by používali iron sight nebo základní hlaveň ikdyž je to u některejch zbraní prostě tak lepší
spousta lidí ani neuvažuje o tom že by používali iron sight nebo základní hlaveň ikdyž je to u některejch zbraní prostě tak lepší
- flakk
- Začátečník

Mě spíš mate, na co mám třeba dva typy gripů a opěrek a podobně, když podle popisu a grafů mají stejné vlastnosti. Anebo tlumiče, stačí snad jeden a nikoliv tři se stejnými vlastnostmi.
- LoCo99
- Začátečník

a čemu to vadí že si tam můžeš dát jinej kvuli estetickýmu dojmu
taky bys mohl mít jednu sniperku, jsou všechny stejný
taky bys mohl mít jednu sniperku, jsou všechny stejný
- flakk
- Začátečník

Tak estetický dojem je mi putna, stačí když si můžu změnit nástřik na zbrani. V tom příslušenství měla být trochu logika, montovat čínské a ruské příslušenství na americké zbraně...
Jinak sniperky jsou dost rozdílné. V dostřelu a závislosti vzdálenosti na damage, klesání kulky, náměru nad cíl, rychlosti přebíjení apod.
Jinak sniperky jsou dost rozdílné. V dostřelu a závislosti vzdálenosti na damage, klesání kulky, náměru nad cíl, rychlosti přebíjení apod.
- LoCo99
- Začátečník

jo jsou extrémně rozdílný, je SRR 61 + M107 a pak zbytek co od 100 metrů nezabíjej na jednu ránu
a když už tě sere že máš čínskej puškohled na americký zbrani, tak nevim jak můžeš tolerovat jeden model tlumiče
čemu to jako vadí že je tam víc věcí ? to že ty v tom máš hokej je tvuj problem, problem by byl kdyby tam něco chybělo, což krom killflashe nic asi neni
a když už tě sere že máš čínskej puškohled na americký zbrani, tak nevim jak můžeš tolerovat jeden model tlumiče
čemu to jako vadí že je tam víc věcí ? to že ty v tom máš hokej je tvuj problem, problem by byl kdyby tam něco chybělo, což krom killflashe nic asi neni
- H2SO4
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Flakk,souhlasim s tebou ze odemykatelne veci by meli prinaset vylepseni a ne ze to bude kolikrat horsi nez zaklad nebo vylepseni predchozi..
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
- flakk
- Začátečník

LoCo99: Klidně ať je tam vícero tlumičů, ale jdou jen na ty zbraně, na které jsou určené, nikoliv všechno univerzálně dohromady.
Kdyby to bylo na mě, tak každá třída má základní zbraň + další dvě odemykatelné a to stačí. Tak jako v B2 (1+1). Ale to se teď moc nenosí ve hrách, všeho musí být hafo, hlavně hodně barev na bouchačky a plno oblečků. V konečném důsledku to nehraje žádnou roli
Kdyby to bylo na mě, tak každá třída má základní zbraň + další dvě odemykatelné a to stačí. Tak jako v B2 (1+1). Ale to se teď moc nenosí ve hrách, všeho musí být hafo, hlavně hodně barev na bouchačky a plno oblečků. V konečném důsledku to nehraje žádnou roli
- LoCo99
- Začátečník

a odkdy to nejde na jiný zbraně ? jediný co je tak nějak nekompatibilní jsou PBS4
ruská FSB má X fotek kdy na cvičeních maj západní doplňky na zbraních
ruská FSB má X fotek kdy na cvičeních maj západní doplňky na zbraních
- flakk
- Začátečník

Já to beru tak, že někdo z US armády nebude mít na zbrani RU příslušenství. Ve virtuálním světe je to možné, v reálu taky půjdou přehazovat kolimátory, ale kdo by to dělal.
btw. taky máte problém s připojováním na servery? Většinou to skončí could not join server nebo open task manager and close program.
btw. taky máte problém s připojováním na servery? Většinou to skončí could not join server nebo open task manager and close program.