všechny ostatní hry, včetně Crysis 3, Battlefield 4 hraju klidně půl dne a bez pádu, pak si chci ale zahrát Dirt 2 a hraju 5 minut a ovladač spadl... Někdy se ani to neobjeví... Skutečně nevím co s tím.. Jaký jsou nejvíc stabilní ovladače? Mám GTX 660Ti TOP od Asus. Nebo to to vyřeší? Hru mám legálně zakoupenou, takže crackem to nemůže být.
Dirt 2 - neustále padá
Moderátor: Baneshee
- jiriczek234
- Začátečník

-
Dirt 2 - neustále padá
Ahoj,
všechny ostatní hry, včetně Crysis 3, Battlefield 4 hraju klidně půl dne a bez pádu, pak si chci ale zahrát Dirt 2 a hraju 5 minut a ovladač spadl... Někdy se ani to neobjeví... Skutečně nevím co s tím.. Jaký jsou nejvíc stabilní ovladače? Mám GTX 660Ti TOP od Asus. Nebo to to vyřeší? Hru mám legálně zakoupenou, takže crackem to nemůže být.
- iHonza
- Začátečník

Re: Dirt 2 - neustále padá
Co za ovladače tam máš teď? Mě to dělalo na prakticky stejný kartě u Crysis 3. Tak jsem přešel na beta ovladače (číslo teď nevím) a jelo to bez pádů.
PC, MacBook, iPhone... netřeba pitvat
- jiriczek234
- Začátečník

-
Mám poslední verzi vydaných oficiálních... Zádný bety, mám zkusit teda betu?
- iHonza
- Začátečník

Mě beta fungovala, ale už tak týden jsem nehrál, takže na sto procent to není, ale přinejhorším opět nainstaluješ oficial
.
PC, MacBook, iPhone... netřeba pitvat
- jiriczek234
- Začátečník

-
Ok, zkusím to, během dneska dam vědet, teď už to balím 
EDIT: Tak pořád to padá...
Fakt nevím, co s tím... Na 100% vím, že sem někdo psal, jaký driver je nejstabilnější, ale za boha to nemohu najít... Nevybavujete si někdo, jaký to je?
EDIT: Tak pořád to padá...
- jiriczek234
- Začátečník

-