Dell U2412M chaos v revizich
Moderátor: maXXmilian
- Hladis
- Moderátor

Dell U2412M chaos v revizich
Takze u Dellu U2412M je docela chaos v revizích. Nemate vůbec zadnou jistotu, ze když ho koupite novy, jakou revizi bude mit. Vůbec nemusíte dostat A04 ci A05, ale revizi A00 a to ikdyz objednate monitor primo od Dellu. Dell ma docela chaos v revizích a nejak se k tomu nechce poradne vyjadrit. Po internetu se tak potuluji zmateni/rozlobeni lide a nikdo poradne nevi co je co. Poslední Delly co jsem ted mel v ruce jsou revize A00 vyrobene v lete tohoto roku a docela me to taky zmatlo. Nektery monitory se lisi oznacenim U2412Mb ci mají novy kod 00FFXD at to "b" na konci je ci nikoliv. Zda se jedna kousky s vychytanyma problemama a jen pocitanim revizi od zacatku, udani nejakych skladových zasob, nebo stare obrazovky s novou elektronikou....netusi asi nikdo. Pokud by někdo vedel vic, uvitam jakoukoliv informaci.
- Ukuk
- Začátečník

Re: Dell U2412M chaos v revizich
Ja ho kupoval minulej rok v listopadu a dostal sem revizi A05.Zadnych problemu jsem si nevsiml,podsviceni ma taky dobre,neblika,nepiska zkratka spokojenost...Hladis píše:Takze u Dellu U2412M je docela chaos v revizích. Nemate vůbec zadnou jistotu, ze když ho koupite novy, jakou revizi bude mit. Vůbec nemusíte dostat A04 ci A05, ale revizi A00 a to ikdyz objednate monitor primo od Dellu. Dell ma docela chaos v revizích a nejak se k tomu nechce poradne vyjadrit. Po internetu se tak potuluji zmateni/rozlobeni lide a nikdo poradne nevi co je co. Poslední Delly co jsem ted mel v ruce jsou revize A00 vyrobene v lete tohoto roku a docela me to taky zmatlo. Nektery monitory se lisi oznacenim U2412Mb ci mají novy kod 00FFXD at to "b" na konci je ci nikoliv. Zda se jedna kousky s vychytanyma problemama a jen pocitanim revizi od zacatku, udani nejakych skladových zasob, nebo stare obrazovky s novou elektronikou....netusi asi nikdo. Pokud by někdo vedel vic, uvitam jakoukoliv informaci.
MB: ASUS rog strix z370-h gaming CPU: Intel I9 9900 RAM:Adata 32gb ddr4 3000mhz GPU:Asus TUF RX7800XT HDD:WD 1TB Zdroj:Corsair RM 850e LCD: Dell S3422DWG SSD: Samsung 980 PRO 2TB
- Hladis
- Moderátor

Me jde o kusy, co se prodavaji ted.
- rigix
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem na to nepřišel. Mám revizi A00 z letošního roku. Koupenou novou. Přijde mi že je tam starší panel protože má lepší bílou než nové revize, ale určitě nebliká. Bohužel v levém dolním rohu je šílený průsvit který pokrývá 1/5 monitoru. je tam odchylka vůči středu tak 30-40 % což mě dost mrzí, protože i přes horší reflexní vrstvu kterou zase revoze A04 a A05 mají lepší, se mi ten starší typ panelu více zamlouvá v barvách. No jsem zvědavý dnes mi přišel zase nový panel (NBD) revize A00 ale netuším jaký rok a v jakém bude stavu, tak uvidíme.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
u DELLU neni problem si monitor nechat vymenit.. Ja nastesti chytl DELL 3008W v revizi A03 kde uz byly vsechny chyby predchozich revizi opraveny
Funguje uz 4 roky bez jedineho problemu tj musis zatukat.
- rigix
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to zase revize A00 z listopadu tohoto roku ale furt to nechápu je to model U2412Mb podle diskuzí na dellu je U2412Mb verze monitoru která už byla na trhu ale byla stažena pro výrobní nedostatky a rekonstruována. To by vysvětlovalo ty průsery s podsvitem, u všech těhle revizí je nějaký defekt v podsvitu čemuž se nemůžem divit když monitor byl několikrát přepravován a rozebírán, k deformaci oplechovaného rámu panelu prostě během servisu dojde a tím pádem jde do háje i podsvit. Chápal bych kdyby davali tyhle rekonstruované panely v případě reklamace jako náhradní produkt, ale já jsem ten model Mb dostal hned jako nový přičemž nový není, jsem z toho zklamán a mam chuť monitor po druhé výměně (každý prosvítá jinak ale všechny měli flek aspon jak dlaň- tak výrazně přesvit že to bylo prostě vidět pořád na jakékoli barvě i při nasvícení externím světlem. Asi nakonec půjdu do toho benqu u kterýho je potvrzeno že nemá PWM a panel je vlastně stejný.
- Hladis
- Moderátor

U myho jsem takovy problém nezaznamenal, ale zase byla to A00 bez toho "b" na konci.
- rigix
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nevíte někdo jak ukončit servisní mod monitoru ? Nějak jsem ho dostal do servis modu (pořád svítí oranž kontrolka) a nedaří se mi ho dát zpět.