Ahoj,
řeším zajímavý problém a prostě si nevím rady. V doméně mám nastaveny nějaké politiky a rozhodlo se přidat politiku na řízení spotřeby a spořiče obrazovky.
Politika je nastavená podle mě správně, viz přiložený screenshot.
Děje se mi ale to, že na náhodných stanicích spořič naskočí dřív, než by měl a ještě navíc na dalších náhodných stanicích (nezávisle na těch prvních) mi mizí ve Win 7 Pro taskbar.
Můžete poradit, případně poradit, kam se jít poradit?
Díky
Group policy záhadné chování
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Holda
- Středně pokročilý
- Kalba222
- Žlutá karta Bazar
-
Re: Group policy záhadné chování
Jako prvni bych se zameril na samotny server, kde ti bezi GP a provedl bych gpupdate /force > restart. Pote bych si vzal pod hledacek nejake 2 ruzne stanice, provedl na nich gpupdate /force > restart. Jak pises, politika vypada, ze je nastavena spravne i podle prolozeneho obr.
- Brázda.l
- Mírně pokročilý
Moje zkušenosti s GPO jdou takové, ono se to časem chytí.
Jinak já bych šel rovnou ke zdroji http://social.technet.microsoft.com/Forums/cs-cz/home případně anglické forum.
A aplikuješ to GPO na správné (všechny?) uživatele/počítače?
No a jako základ prohlídnout logy těch stanic, jestli při aplikování GPO nenastane nějaký problém.
Jinak já bych šel rovnou ke zdroji http://social.technet.microsoft.com/Forums/cs-cz/home případně anglické forum.
A aplikuješ to GPO na správné (všechny?) uživatele/počítače?
No a jako základ prohlídnout logy těch stanic, jestli při aplikování GPO nenastane nějaký problém.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w
Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
- Holda
- Středně pokročilý
Jasně, tohle mám všechno za sebou, ostatní politiky se aplikují korektně, logy jsou OK.
Aplikuju na správně, při modelování se to ukaze taky dobře a gpresult na stanici ukazuje správné hodnoty taktéž.
Je to na hlavu, stejný HW, stejný SW a přesto se to chová jinak
Aplikuju na správně, při modelování se to ukaze taky dobře a gpresult na stanici ukazuje správné hodnoty taktéž.
Je to na hlavu, stejný HW, stejný SW a přesto se to chová jinak
.