Rome II Total war

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
TODD3465
Začátečník
Začátečník

Re: Rome II Total war

Příspěvek od TODD3465 »

No ja hraju VH/VH a je to akorat (legendary je stejne obtizne jen omezuje HUD a kqmeru pokud vim). Ten mod Limited agent je ted nefunkcni na patchi 8.1, tak cekam jestli ho nekdo aktualizuje. Ale ted musim hrat s agentama holt..
MB: MSI Z87-GD65 GAMING; CPU: i7 4770K + Gelid Solution Tranquillo; GPU: MSI GTX770 TF 2GD5/OC; RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1866 MHz CL9 Vengeance Red; HDD: WD Caviar Black 1TB; Zdroj: SEASONIC 620W; CASE: Corsair Graphite 600T White
TODD3465
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TODD3465 »

Tak už vyšel beta patch 9. Zda se konečně to bude hratelne snad i bez modu :-)
MB: MSI Z87-GD65 GAMING; CPU: i7 4770K + Gelid Solution Tranquillo; GPU: MSI GTX770 TF 2GD5/OC; RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1866 MHz CL9 Vengeance Red; HDD: WD Caviar Black 1TB; Zdroj: SEASONIC 620W; CASE: Corsair Graphite 600T White
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

patch 9 už je nějakou dobu live (=final) :) chystám se na něj co nevidět.
ignorelist: kremrole a dezoláti
TODD3465
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TODD3465 »

Live byl nekdy od konce ledna tusim. Ale ja ho uz poradne otestoval a konecne je hra hratelna :-D Jednotky uz drzi formaci a falanga funguje jak ma. I bitvy jsou diky tomu delsi a clvek ma konecne cas si to priblizit aby se podival jak ti vojaci vypadaji. Do ted to bez modu neslo jelikoz jsem byl rad ze stiham klikat a bitva kde bylo i 10tis vojaku netrvala dyl nez 8 minut. Takze patch 9 je konecne krok vpred.
TODD3465
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TODD3465 »

Tak patch 15 je v bete a live bude 16teho. S tim i free DLC s kampani za Augusta. A konecne opravili i dalsi veci jako fire at will u legionaru a delku bitev, pridali i nektere nove budovy atp.. Vypada to ze po roce s prichodem patch15 bude hra vypadat tak jak mela pri vydani.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no, to je dost, po roce :mrgreen: já už to pravda nezapnul hezky dlouho, možná se k tomu časem vrátím až vyjdou všechny DLC a patche a bude to "finální hra"... teď si užívám Panzer Corps Collection :mrgreen:
TODD3465
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TODD3465 »

To jsi vubec neudelal chybu :-) Cenu to zacit poradne hrat bude mit az po oficialnim patchi 15. Ktwrej vyjde v pulce mesuce.
Co me ale jeste prekvapilo je to, ze CA ma na konci mesice oznamit novej TW tytul. Tak jsem zvedavej jako veljej fanda.
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Moze to byt Medieval 3 a vobec by som sa nehneval nakolko to by som si zahral narozdiel od nejakych Shogunov alebo Empire ktore mi vobec nesadli...
TODD3465
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TODD3465 »

No oni se snad nechali slyset ze by to nemela zadna trojka. Taky me predtim napadl MTW 3. Ale kdo vi. Uvidime na konci mesice.
Shogun i Empire me bavili. Kupodivu Empire me hodne bavilo i kdyz mi ta doba atp.. nic nerika. Ovsem hral jsem jen Darthmodem. Jinak to bylo k placi.
mikecv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

S Dartmodem jsou hlavne namorni bitvy naprosto epic. Ty efekty zablezku s vystrelem atd, to tomu dava fakt dramaticnost :D Nejlepsi samozrejmne s velkyma lodema.
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nooo mě z těch "novějších" TW asi nejvíc sedl právě Empire - jako první hra ze série měla fungující a smysluplný systém diplomacie a nepadalo to jak zralé hrušky (to byl problém s prvním RTW). MTW2 třeba mě nebavil vůbec, na rozdíl od prvního dílu :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Pro me dosahnula dokonalosti namodovana Rome total war 1.
S modama jako Total realism 7 a roma surrectum je ta hra neskutecne propracovana.
Dvojka je proti tomu onicem.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

namodovaná RTW1 byla prudce hratelná hra, bohužel trpěla zásadním nedostatkem v podobě nefunkční diplomacie a opravdu brutální padavostí. hlavně kvůli té neexistující diplomacii jsem RTW dávno přestal hrát, prostě to není zábava, válčit proti všem a "spojenci" absolutně nerespektující jakékoli dohody, to mě nebaví. od Empire dál to už funguje znamenitě :)
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

To novy TW by melo bejt z Warhameru dostlai prej licenci. Oni po vydani Rome II psli ze nebudou delat dalsi klasickou TW. Tudiz ten warhammer se jevi jako rozumny zaver. Kazdopadne souhlasim co se tyka diplomacie ze to chovani je dobry az od empire. Me to prave az prekvapilo jak mi spojenec poslal na moje uzemi jednotky ktere branily od nepritele atd... Celko vitam i zruseni demetnich diplomatu kteri lozi po cely mape... Ja si tedka faram na napoleonovi je to vlastne empire trosku jinak (nejdou doplnovat jednotky sami se doplnuji a jeste par drobnosti). Zkousim to prave rovnou s darthmodem kdy ty armady vypadaj fakt jako armady, akorat bitky sou tedka na dlouhy lokte a nepritel se klidne nekolikrat vrati z uteku nez ho uplne vystrilm a musim byt zalezly treba v pevnosti.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jop, Napoleon je taky good. třeba u RTW2 je naprosto debilní systém capture pointů v bitvách, to byl snad první mod co jsem na to hodil abych je odstranil :lol:
mikecv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

Cap pointy v RTW2 z map davno zmizely, pokud teda nemas warez verzi bez patchu :mrgreen:
Zustaly normalne jen ve mestech, coz dava smysl.
Jestli to bude warhamer tak o to nemam zajem :|
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

"warez verzi bez patchů" nemám ( :mrgreen: ), je možné že jak ten mod mám pořád natažený, v changelogu jsem si ani nevšiml že to zrušili :)
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Ak to bude nejaka Warhamer licencia tak tiez moj zaujem klesa velmi nizko. V "mokrych snoch" som skôr snival o nejakej licencii napriklad na Game of thrones. :) Pre mna ako fanusika serialu by Total war hra na motivy Game of thrones predstavovala druhe vianoce.
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

No tak to by byl slusnej lvl no o tom zadna. Krasna nova velka mapa. GOT bych si klidne v TW dal. Ono s tim warhamerem to je zatim jen JPP. lide vychazi prave ze zisku licence na tento universe.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Tak nakonec Attila...prvni dil ze serie TW, co budu zcela ignorovat (po zkusenostech s alfou Rome II)
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“