nedávno jsem si pořídil msi gtx 760 gaming verzi, sestavě s procesorem i5-760.... ani grafickou kartu ani procesor nemám taktovaný ( procesor na klasických 2.8 Ghz) grafika je tichá s čímž jsem spokojen ale přišlo mi, že nepodává takový výkon jako u některých gameplayuů na youtube se stejnou gk + na 3d marka vantage mi vyšlo graphics score 26830 a cpu score 12915 ... v normálních testech gtx 760 v 3d mark vantage co jsem nasel na googlu se pohybují výsledky okolo 34000 graphics score. Je možné že by ten procesor až tak brzdil tu graficko kartu ? Případně pomůže přetaktování grafické karty přes msi afterburner ?
A ještě jedna věc , nevím čím to , u bývalé gtx 470 jsem si toho nebyl vědom , ale ted při sledování videí na youtube , at uz na mem monitoru nebo pri sledovani na pc pres hdmi kabel , mi pres obrazovku obcas a jen v nekterych pasazich napr u serialu comeback prebiha pomalu pruh ktery prerusovane mizi , jede od zdola nahoru a po chvilce zase zmizi a v nektere scene se zase objevi .. nemá žádnou barvu , jen rozostreni obrazu v uzkem vodorovném pruhu...
Díky za případné rady a komentáře