Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield 4

Příspěvek od Vlastimil91 »

No ono by stačilo kdyby hely střílela z větší dálky přímo do zadku tanku :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

lépe řečeno aby nehráli všichni jak postižený
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Teď jsem si po dlouhé době dal BF3 a musím říct že když v BF3 snímky propadnou někde na 40-45FPS tak to nejde tak cítit jakou u BF4. No měli by na tom pořádně zapracovat a to hlavně na Šanghaji kde mám propad na 37FPS a to je takové že tu mapu radši moc nehraju :(
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Si stáhni nastavení detailů...
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Ferdie
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ferdie »

Máš pravdu, v BF4 je hnusný input lag už od 80fps nižšie a skoro sa nedá mieriť. V BF3 to bolo cítiť oveľa menej.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No je to ještě v tomto ohledu dost nedotažené. Třeba na mapě ZAVOD 311 mám všude nad 60FPS ,ale jen jsem skoro u té největší budovy kde jsou ty dvě vlajky a padající komín tak mám 40-45FPS.
Na Šanghaji všude 55FPS+ ,ale jen jsem u toho padajícího mrakodrapu či na něj koukám a mám 37-45FPS. Záplavová zóna tam má také jedno místo. Nevím proč ,ale co jsem koukal tak v těchto místech jede CF na 50-60%. A nebo je tam nějaký posran* BUG.
To Čína DLC tak tam to jede parádně na všech mapách třeba.
Já už normálně vidím jak na mapě Gulf of Onam v tom městě budu mít 40FPS :lol:

A to MANTLE mě zklamalo zatím jak jen mohlo. CF nefunguje, grafika jak na LOW a ještě k tomu ten šedý filtr. To se pak nedá ani divit že to přihazuje tolik FPS :x :lol:
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

máte na 280X lepší výsledky s novejma catalystama nebo ne ?... Osobně nevidim rozdíl matle/dx ale přijde mě, že to jede hůř než na starých driverech...
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Jo taky mi to jede hůř než na starých :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
Vokys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vokys »

Ferdie píše:Máš pravdu, v BF4 je hnusný input lag už od 80fps nižšie a skoro sa nedá mieriť. V BF3 to bolo cítiť oveľa menej.
jako pri 80+ fps je to znat lepsi mireni ? a co hitmaker by mohl byt taky lepsi ?
ze bych to stahnul na low a zkusil vice fps
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Vlastimil91 píše:No je to ještě v tomto ohledu dost nedotažené. Třeba na mapě ZAVOD 311 mám všude nad 60FPS ,ale jen jsem skoro u té největší budovy kde jsou ty dvě vlajky a padající komín tak mám 40-45FPS.
Na Šanghaji všude 55FPS+ ,ale jen jsem u toho padajícího mrakodrapu či na něj koukám a mám 37-45FPS. Záplavová zóna tam má také jedno místo. Nevím proč ,ale co jsem koukal tak v těchto místech jede CF na 50-60%. A nebo je tam nějaký posran* BUG.

A to MANTLE mě zklamalo zatím jak jen mohlo. CF nefunguje, grafika jak na LOW a ještě k tomu ten šedý filtr. To se pak nedá ani divit že to přihazuje tolik FPS :x :lol:
Mapy s budovami maju CPU limit... Hole mapy su 100% CPU non limited preto tam FPS lietaju vysoko nakolko GPU nie je brzdene.
S BF 4 maju problemy aj desktopove I5 na 4GHz+ takze notebookovy CPU nema sancu ani ked to este v DICE trocha poladia. Tam budu prepady vzdy v narocnych pasazach.
Ferdie
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ferdie »

Vokys píše:
Ferdie píše:Máš pravdu, v BF4 je hnusný input lag už od 80fps nižšie a skoro sa nedá mieriť. V BF3 to bolo cítiť oveľa menej.
jako pri 80+ fps je to znat lepsi mireni ? a co hitmaker by mohl byt taky lepsi ?
ze bych to stahnul na low a zkusil vice fps
Zapni si test range a obmedz si FPS napr. na 125 a potom na 80 (gametime.maxvariablefps XXX do konzoly). Na hitreg to asi nemá vplyv, ale keď je tých 90 a viac tak sa to hrá oveľa lepšie.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zumpar1234 píše:
Vlastimil91 píše:No je to ještě v tomto ohledu dost nedotažené. Třeba na mapě ZAVOD 311 mám všude nad 60FPS ,ale jen jsem skoro u té největší budovy kde jsou ty dvě vlajky a padající komín tak mám 40-45FPS.

Mapy s budovami maju CPU limit... Hole mapy su 100% CPU non limited preto tam FPS lietaju vysoko nakolko GPU nie je brzdene.
S BF 4 maju problemy aj desktopove I5 na 4GHz+ takze notebookovy CPU nema sancu ani ked to este v DICE trocha poladia. Tam budu prepady vzdy v narocnych pasazach.

Mě právě běží všechny 4 jádra na 3,9GHz a když snížím takt třeba na 3,4GHz tak vůbec nevidím rozdíl. Je to ale škoda že to takto je na prd udělané ,protože se fakt jedná jen o určité místa. No snad vylepší ještě to MANTLE a bude to v cajku :)
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Máte pro mě vysvětlení tady ? Ta žlutá čára by mělo být CPU, je u toho psaný 9ms, a párkrát se mě stane že to lagne jako prase a takhle vyletí.

Je to skutečně CPU záležitost nebo mám hledat spíš v GK...

Jestli mam snížit OC na CPU....

Jestli je to CPU tak už jsem vytočenej, noctua za 1500 a je to míň stabilní než na Gelidu, kterej šlapal i o 200mhz víc...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no nevim, mam 2 kamarády s i7 a těm se tohle taky stane že ten graf vyletí tak 5 cm pod horní kraj obrazovky

je to s mantle ?
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

konkrétně tohle je myslim pod DX, už si nepamatuju přesně, ale řekl bych že je to s obojím..
Mě mantle nepřidalo vůbec nic... Aspoň mě to tak připadá, jestli je to 5 snímků tak to nemá cenu...
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

LoCo99 píše:no nevim, mam 2 kamarády s i7 a těm se tohle taky stane že ten graf vyletí tak 5 cm pod horní kraj obrazovky

je to s mantle ?

Na TS sme taky AMD/nVidia mix, a zatial kamoši AMDčkari to hraju bez Mantle,
lebo maju faily, casto im to seka a pod.. Ale urcite si myslim ze je to cesta v pred, ale este nejaky cas to chce .
Trebars keby na tom pracovali od piky na BF5 , tak by to bolo asi super, zatial je to zlatanina.
Len pre Boha nemyslim to v zlom :roll:

Inak teraz lietam casto lietam Paracetal s kamosom , celkom fajn nam ide :wink:
Ja na jednej strane v Jete on na druhej, dame si mier a nicime techniku :oops:
Kedy ma vyjst to nove DLC? Uz kamosom chyby kempenie v Metre
a mne Caspian border :)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

to jseš frajer že máš spoluhráče v druhym týmu a neutočíte na sebe, takhle potkávám snipery ve 2 tak nepřítele kuchnu a toho druhýho zmrda oddělám

u nás si taky mantle vypínaj, protože maj dropy k 9ti fps
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Ti hovorim MANTLE bude mozno super , ale treba pockat.

Inak kamos ma server, vcera sme si dali 10 na 10 sniper and knife,
celkom sranda :) Ked sa na chodbe nozikuje 5-6 ludi :-D
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

mě štve že je tak lehky udělat counter knife, mělo by to prostě dát náhodnou funkční klávesu kterou musíš v časovym limitu stihnout trefit jinak jseš mrtvej, takhle se zvládne noži ubránit trénovanej jezevčík protože stačí dát Fko když vidíš že se něco děje

navíc je oser jak se každá kudla počítá zvlášť :D
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

mne sa prave paci , ze pri nozikovani, nikdy nevies vysledok vopred.
A ked stlacim F a stocim nozik, milujem to potom na TS : Blaho ty koko..., ty chu ... :mrgreen:
Ale hej, je to trosku cudne
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“