Tenhle víkend jsem si zahrál BETU téhle hry. Nejsem žádný milovník MMORPG ale musím uznat, že tahle hra mě překvapila.
Po vizuální stránce(ačkoliv si nemůžu dovolit to hrát na plné nastavení) hra vypadá dobře, lokace jsou propracované a hezky se na ně kouká. Ano není to Skyrim, grafika je zjednodušená ale lokace nejsou hnusné ani prázdné.
Graficky je to jedno z mála MMO které se mně opravdu líbí, hra je taková opravdu hezky povedená. Samozřejmě zálež taky na lokaci ve které budete hrát.
Hratelně má hra určitě co nabídnout, funguje zde totiž jakž takž systém krytí a úskoků, které musíte aktivně využívat při boji, tedy pokud budete hrát Nightblade jako já
Co se týká dropu, tak já většinu výbavy pro NB získal z questů, dropují hodně heavy armor věci a two handed meče, což není pro NB nijak ideální.
NB je bohužel dost nevyvážená postava, na nějakém 6 lvl zjistíte, že q. jsou čím dál těžší a nemáte prakticky šanci udělat nějaké questy sám, ještě horší to je, když hra má bugy které vám znemožní aby vám pomohl kamarád
Snad se vývojářům podaří to ještě maličko vychytat aby to bylo lépe hratelné.
Ke konci BETY se mně podařilo dostat na 10 lvl který vám dovoluje se připojit do lokace války frakcí, které jsou podle mě hodně hezky udělané, bráníte hrady, bojujete od mosty, cestu, pahorek, prakticky cokoliv.
Pro mě to byla jedna z nejlepších části hry, i když moje PC ty stovky hráčů moc nedávalo...
Za mě: přesto, že hra je v BETA testu, určitě bavila, samozřejmostí bylo dlouhé čekání na loggin, pomalé načítání, bugy apod. ale to má snad každá BETA.
Hra se mě libí a rozhodně si ji ještě než výjde párkrát v betě zahraju. Osobně je pro mě ale sklamáním model platby, kdy vývojáří prodávají hru za 1200 Kč a k tomu budou měsíční poplatky v rámci 300 Kč+/-. Bohužel si myslím, že tohle rozhodnutí bude pro hru ne úplně ideální. Je to jedna z mála her u které bych uvažoval o koupi co nejdříve po vydání ale díky měsíčním poplatkům si určitě počkám, zda hra nenabídne nějak zajímavější platební model třeba za půl roku nebo koupím nějaký acc z druhé ruky
Pokud někdo hrál jaké máte názory ? Případně, pro lidi které hra zajímá doporučuju vám vyzkoušet další beta test který určitě ještě bude :