Sdileni slozek ve Win 7 - Nejde

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
quicksilver
Začátečník
Začátečník

Sdileni slozek ve Win 7 - Nejde

Příspěvek od quicksilver »

Mam problem chci sdilet slozku ve win 7
totozne win mezi notebookem a pc.
Chceto po me na druhe strane heslo ,ktere je jak jsem zjistil :

a2Ko5dl5wU ten zadam a nic. ( nefunguje to ), delal jsem vsechno mozny.
Dokonce uz slozky v pc vidim ,ale pak me to napise ,ze slozky muze pouzivat
jen admin ... coz ja tam zadne heslo ani admin nemam ... muze slozky videt kdokoliv.
Prijde me to jako velka chyba win 7 ... driv jsem sdilel slozky ve win Xp v pohode.
C:AMD Phenom II X4 965 black edition Quad-core 3400Mhz, socket AM3, Chl: NOCTUA NH-U9B SE2,Pam: OCZ DIMM 8GB DDR III 1600MHz OCZ3P16004GK Platinium XTC GK: SAPPHIRE R270X 4GB , Z:ASUS M4A785TD-EVO, Zdroj: CORSAIR TX750 V2,Větračky: 2x 12 cm Thermaltake Smart Case Fan II A2029, HDD = 2TB DAT Skříň: Thermaltake Armor Jr. VC3000BNS: WIN : WIN 10 PRO 64BIT CZ
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Sdileni slozek ve Win 7 - Nejde

Příspěvek od Exp »

Chyba to samozřejmě není, jen to neumíš.

1) Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Centrum síťových připojení a sdílení\Pokročilé nastavení sdílení\vypnout sdílení chráněné heslem

2) vlastnosti na složku-sdílení-rozšířené možnosti sdílení-sdílet tuto složku-oprávnění-dát tam everyone a nastavit práva

3)vlastnosti na složku-zabezpečení-upravit-přidat-upřesnit-najít-everyone-ok-ok-nastavit práva pro everyone-ok
SamXM
Nováček
Nováček

Re: Sdileni slozek ve Win 7 - Nejde

Příspěvek od SamXM »

U toho bodu 3) mám trošku problém s tím že bych ráad práva upravil pro složku na virtuální mechanice a tam bohužel možnost zabezpečení není
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“