Auda city

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Lukaso
Začátečník
Začátečník

Auda city

Příspěvek od Lukaso »

Ahoj mam jeden problem kdyz mluvim pres TS (teamspeak) s kamosem a nahravam pres audacity ... tak ja sem slyset dobre ale on spatne ... nevite proc ?jestli to neni TS .. ? nebo necim jinym diky za odpovedi ... :)
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Re: Auda city

Příspěvek od Maddogg »

Proč nenahráváš rovnou v TS?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Lukaso
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lukaso »

Jak ?? to vubec jde ?? nemate nejakej navod ?? nebo vysvetleni ? jde stoho pak udelat nejakej format/soubour abych to mohl upravit v Auda City ? :) ? diky za odpovedi :)
xPIXELx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xPIXELx »

Jestli máš při nahrávání sluchátka na uších tak se nediv :twisted:

Pokud ale sluchátka na uších nemáš, záleží vcelku na mikrofonu.
Když jsem nahrával taky mi to dělalo problém. Po pořízení kvalitního studiového Mikrofonu si můžu nahrávat co chci a vše v opravdu luxusní kvalitě :)
(Při nahrávání zvuků z reproduktorů může záviset i na kvalitě reproduktorů tak bacha)

Studiový mikrofon si nepořizuj, stačí jen o něco kvalitnější :) (Já studiový potřeboval z jiných důvodů)
I love PCtuning
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“