Zdravím,
mám nový HDD WD BLUE WD10EZEX 1TB, kterým jsem nahradil starý poškozený disk a při startu počítače se nezobrazuje. Možná by to mohl být problém se starší deskou intel DP965lt .
Zobrazují se tyto hlášky
pxe-e61 media test failure check cable
pxe-m0f:exiting intel boot agent
Poradí mi prosím někdo co mám dělat, abych ho zprovoznil?
PS. Zapojení je v pořádku jiný disk běží úplně v pohodě problém bude asi s deskou, slyšel jsem něco o zastaralém biosu co bere HDD jen do 500gb, ale opravdu nevim jak s tím hnout, jsem z toho úplně zoufalý. Za pomoc budu vděčný.
Nový HDD 1TB se nezobrazuje
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- aceri
- Nováček

-
- Kalba222
- Žlutá karta Bazar

-
Re: Nový HDD 1TB se nezobrazuje
Jako první bych updatoval bios na nejnovejsi verzi. Je mozny, ze ten co mas ty se kamosi s hdd jen trebas s do 500 GB
- pascalik
- Nováček

-
pxe-e61 media test failure check cable
je bootovanie sietovej karty a v biose nastav vsetko na automatiku prip vyskusaj iny sata port a este jedna vec novy - neznamena ze je aj funkcny nebolo by to prvy krat co sa kupil novy hdd a hned sa isiel reklamovat
je bootovanie sietovej karty a v biose nastav vsetko na automatiku prip vyskusaj iny sata port a este jedna vec novy - neznamena ze je aj funkcny nebolo by to prvy krat co sa kupil novy hdd a hned sa isiel reklamovat
pc : QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600,P35 Platinum (MS-7345),4xA-Data EXTREME DDR2 800+ ,NVIDIA GeForce 8800 GT (512Mb),Iiyama ProLite 2209HD [22" LCD],Creative CA20K1 X-Fi Xtreme Fidelity Audio Processor,SAMSUNG HD502IJ,SAMSUNG HD502IJ,SAMSUNG HD103SJ,SAMSUNG HD103SJ,SAMSUNG HD501LJ,SAMSUNG HD501LJ, os win xp win 7 chello 60/6 MB
- ekvadorian
- Nováček

-
tym ze sa ti disk nezobrazi pri starte predpokladam ze myslis ze ho nevidno v biose..
to s tou velkostou disku sa mi nezda, myslim ze by to mala tvoja doska zobrat. Mas v pc zapojeny len tento jeden disk? SKusal si ho v inom pc?