Might and Magic X: Legacy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

petrxp
Začátečník
Začátečník

Re: Might and Magic X: Legacy

Příspěvek od petrxp »

Myslel jsem že to bude nějaká nenáročná hra. Hodil jsem všechny hejlata suverénně doprava a vidím i že i při 60FPS lock to dokáže moji GTX760 celkem pokouřit :) .
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

njn optimalizacia je celkom pruser. Vraj to po prichadzajucom patchy bude lepsie. Uvidime :) Ako hra je ok. A v podstate som dostal to co slubovali. Sice je tam hafo aspektov z Dark Messiah(postavy, objekty..) ale aspon to ma ten feeling mojej oblubenej hry. Co mi vadi asi najviac je to krokovanie. Chyba mi ta volnost pohybu so 6ky. Ale gamebreaking to pre mna nie je. Dufajme, ze predaje budu uctihodne a coskoro tu bude pokracovanie.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

JJ, už to zase rubu jako za starých časů. Změny jsou povětšinou k lepšímu. Nějakého původního ducha a rysy to asi má, i když je to hra úplně jiné generace, než nějaká MM VII co jsem hrál naposled. Tak uvidíme jak dlouho mě to bude bavit.
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

tak jsem se konečně taky dostal k téhle hře a hned mám dotaz pro ty co to hráli:

jak je to s obtížností adventurer vs warrior? je to easy vs normal nebo normal vs hard?
na netu jsem našel pár postů kde si lidi stěžovali, že na warrior je to moc těžký, ale to mohli být nějaké děcka co nepochopili herní principy, nicméně jsem vyměkl a rozehrál to na adventurera, jsem úplně na začátku a obtížnost je celkem ok, ale nerad bych se dostal do situace, kdy moje parta bude tak OP, že souboje budou jen nuda, na druhou stranu zase nechci dopředu detailně studovat herní principy, muset mít naplánovaný každý bodík a ukládat hru před každým soubojem, jak je ve hrách potřeba na ultra hard obtížnostech :-)
mejlacz05
Nováček
Nováček

Příspěvek od mejlacz05 »

Já dohrával kdysi na adventura, a na mě byla obtížnost po celou hru OK, dneska jsem už jen příležitostním hráčem, takže HC by mě moc nebavilo...
1Pupik1989
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1Pupik1989 »

Tak jsem taky začal hrát. Na VII to nemá, ale zatím to vypadá slibně.
CPU: AMD Phenom II x4 955BE @ 4GHz FAN: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.2
MB: MSI 760GM-E51
RAM: Kingston 2x4Gb RAM DDR3 1333 @ 1466MHz
GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 OC 985/1260MHz
HDD: WD Caviar Green WD10EARX 1TB SATAIII/600, ZDROJ: Fortron FSP550-APN (550W)
kurcatovium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurcatovium »

Jak je na tom hra s optimalizací? Zlepšilo se to od uvedení nějak? Opravné patche slibovali, ale pak jsem to přestal sledovat...
PC: ano :D
kocourmikes1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourmikes1 »

kurcatovium píše:Jak je na tom hra s optimalizací? Zlepšilo se to od uvedení nějak? Opravné patche slibovali, ale pak jsem to přestal sledovat...
ja to cca pred pul rokem hral na notebooku co mam v popisu a dalo se to...
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
kurcatovium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurcatovium »

Tak to je docela povzbudivé, díky :-)
PC: ano :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“