Zdravím,
prosím o radu a nakopnutí správným směrem
shaním full cover block na ASUS MATRIX HD7970GHZ ale aby zůstala nějakým způsobem zachována LED indikace vytížení karty (podsvícení loga MATRIX)
fullcover block na MATRIX HD7970GHZ se zachováním loga
Moderátor: morke
- mcLoad
- Nováček

-
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: fullcover block na MATRIX HD7970GHZ se zachováním loga
No trochu nevím, jak bys to chtěl udělat...
Buď ten originální chladič sundáš a dáš na ní blok, nebo ho nesundáš a blok na ní nedáš. Jak by jsi chtěl udělat zároveň blok a zároveň původní chladič ?
edit: jedině ten plast s podsvícením z původního chladiče vyříznout a nalepit si ho na blok
Buď ten originální chladič sundáš a dáš na ní blok, nebo ho nesundáš a blok na ní nedáš. Jak by jsi chtěl udělat zároveň blok a zároveň původní chladič ?
edit: jedině ten plast s podsvícením z původního chladiče vyříznout a nalepit si ho na blok
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- mcLoad
- Nováček

-
myslel jsem něco na tento způsob

http://www.swiftech.com/komodo-hd7900.aspx
tady to logo je sice podsvícené ale bohužel nereaguje na zatížení karty jako u MATRIX provedení

http://www.swiftech.com/komodo-hd7900.aspx
tady to logo je sice podsvícené ale bohužel nereaguje na zatížení karty jako u MATRIX provedení
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ten Swiftech ale s tou Matrix kartou kompatibilní není...
A hlavně, to podsvícení dle zátěže je proprietární feature téhle karty skrz napájecí konektor fanů z pcb téhle karty (alespoň co jsem o tom vyčetl), takže je naprosto nereálné, aby to fungovalo s čímkoliv jiným než s tím originálním chladičem.
A hlavně, to podsvícení dle zátěže je proprietární feature téhle karty skrz napájecí konektor fanů z pcb téhle karty (alespoň co jsem o tom vyčetl), takže je naprosto nereálné, aby to fungovalo s čímkoliv jiným než s tím originálním chladičem.
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- RAD-x
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Ty fany na matrixu jsou uložený v tom plastu na vlastním plechu, takže lze odendat pasiv a ten plast s tim logem a větrákama zachovat, potom použít low profile uni blok a tomu plastu s logem vyrobit náhradní uchycení. Sám jsem to tak měl, stálo to asi hodinku času a několik silných měděných drátkú na uchycení plastu s fany a logem, větráky uchladit kaskádu zmákli v pohodě...MaWa píše:Ten Swiftech ale s tou Matrix kartou kompatibilní není...
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No dávat na 7970 matrix uni blok je úchylárna