GTX780-DC2OC-3GD5 - fan speed.

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

RAD-x
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Re: GTX780-DC2OC-3GD5 - fan speed.

Příspěvek od RAD-x »

Ache píše:
RAD-x píše:To je celkem nepohodlný před každym hraním, štelovat větráky.
Hlavně to pak časem může dopadnout tak jak už se mě kdysi stalo také... pustil sem hru a zapomněl na zapnutí větráku :) To pak docela naštve v nějakým online zápasení když fps padne na nehratelný hranice (pokud karta rovnou nezatuhne). Je docela naprd. že základní deskou se nedají regulovat větráky podle teploty GPU... nebo už to snad nějaký soft umí?
Třeba ROG desky s tim nemaj problém, těma mužeš regulovat větrák třeba i ve zdroji. Mám tady takový šit MSIčko na 2011 a GD65 8D a to taky umí ale spíš to považuju u týhle desky za náhodu. Nicméně spousta ROG desek, těch novějších to bude umět. Každopádně pokud takovou desku nemá, je to jak říkáš, jednou zapomeneš a múže se uvařit napájecí kaskáda, paměťové moduly, minimálně se to nelíbí bezolovnatýmu cínu BGA kontatku pod GPU...
ToMaSoo7oo7
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ToMaSoo7oo7 »

Otacky sa mi daju regulovat aj podla teploty GPU, aktualne mam tak nastavene skrinove vetraky a funguje to.
Dosku mam GIGABYTE Z77X-UP4 TH

Tak idem skusit rozobrat tu grafiku, snad to pojde.
zigo
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od zigo »

Zkus tenhle editor Svet's Fermi/Kepler VBIOS/EC Tuner - [ver: 2.71o]
https://forum-en.msi.com/index.php?PHPS ... c=148273.0
zigo
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od zigo »

Tak co? Podařilo se vám to od té doby nějak vyřešit? Ve vašem případě by se dalo ještě vyřešit flashnutím BIOSu z verze ASUS GTX 780 POSEIDON PLATINUM a budete mít 1000rpm v idle místo těch 1200rpm (výsledek zaručený, osobně vyzkoušeno)

http://www.techpowerup.com/vgabios/1509 ... 31125.html
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“