asus g740jx nejede:(
Moderátor: Don
- hubis78
- Nováček
-
asus g740jx nejede:(
Dobry den, obracim se na toto forum s velkou prosbou.
Mám výše zmíněny notebook. Původně na něm byl windows8, který mi bohužel vůbec nevoni. Neváhal jsem a preinstaloval na win7, to jsem ale nevěděl, ze je problém s podporou ovladačů, na win7 proste nejsou... Tak zase zpět na win8, bohužel od te doby, jakoby notebook ztratil výkon, hry které jsem hrál bez problému na ultra se tet trhají i na Löw, tak jsem laboroval co stim a napadlo me vrátit BIOS do defaultniho nastavení, to jsem neměl dělat... Při zapnutí ntb se hned zapne BIOS a nic, vůbec se nenacte system , navíc se mi ztratil výběr z nabídky boot jestly chci botovat z CD nebo disku:( najde se dobra duše co mi poradí jak to napravit? Děkuji za odpověď, přeji příjemný den.
Mám výše zmíněny notebook. Původně na něm byl windows8, který mi bohužel vůbec nevoni. Neváhal jsem a preinstaloval na win7, to jsem ale nevěděl, ze je problém s podporou ovladačů, na win7 proste nejsou... Tak zase zpět na win8, bohužel od te doby, jakoby notebook ztratil výkon, hry které jsem hrál bez problému na ultra se tet trhají i na Löw, tak jsem laboroval co stim a napadlo me vrátit BIOS do defaultniho nastavení, to jsem neměl dělat... Při zapnutí ntb se hned zapne BIOS a nic, vůbec se nenacte system , navíc se mi ztratil výběr z nabídky boot jestly chci botovat z CD nebo disku:( najde se dobra duše co mi poradí jak to napravit? Děkuji za odpověď, přeji příjemný den.
- hubis78
- Nováček
-
Re: asus g740jx nejede:(
Tak včera se mi povedlo notebook rozběhnout, ale stále nemá ten výkon co by mel MIT, nevito někdo co stim? Diky
- orgasmic
- Začátečník
-
Nevim, co s tim notebookem vyvadis za sprasky, ale o zadnem G740JX nevim...nemas na mysli G750JX?
Aby Ti sly hry, tak musis mit nainstalovane ovladace na GPU.
Navstiv tedy stranky Asus a stahni a nainstaluj ovladace pro svuj notebook a OS.
Aby Ti sly hry, tak musis mit nainstalovane ovladace na GPU.
Navstiv tedy stranky Asus a stahni a nainstaluj ovladace pro svuj notebook a OS.
Asus Rog Strix G18
- hubis78
- Nováček
-
Pardon je to g750jx.... To jsem udelal, ale stále se mi všechny hry koušou:(
- orgasmic
- Začátečník
-
A ve spravci zarizeni mas vsechny ovladace nainstalovane?
U GPU to nehazi zadny konflikt?
Jeste mrkni v BIOSu na UEFI. Zkus dat druhou moznost.
U GPU to nehazi zadny konflikt?
Jeste mrkni v BIOSu na UEFI. Zkus dat druhou moznost.
Asus Rog Strix G18
- hubis78
- Nováček
-
Ve správci zařízeni je vše OK, s GPU zadnej konflikt... V BIOSU nemám možnost UEFI... Dneska zkusim ještě jednou preinstalovat a pak nevím...
- orgasmic
- Začátečník
-
Zkus ten format + cistou instalaci OS.
Jestli to bude dal blbnout, tak to bude mit spojitost s tim BIOSem.
Proste je tam nekde neco spatne nastavene.
Jestli to bude dal blbnout, tak to bude mit spojitost s tim BIOSem.
Proste je tam nekde neco spatne nastavene.
Asus Rog Strix G18
- hubis78
- Nováček
-
Večer to zkusim a dam vědět...
- hubis78
- Nováček
-
Znovu jsem udělal formát, čistý os + OVLADAČE od výrobce.. Nainstaloval jsem battlefield 4, ale stále je to hrůza... Hra se seká na male rozlišení i Löw detaily... Navic po chvily zamrzne tak na 4s a pak se zas rozjede...
- radekhgt
- Začátečník
Mozno blbost,ale mas to napojene v sieti ked hras alebo ides len na bateriu?
CPU: Ryzen 7 7800X3D + RYUJIN II 360 ARGB GPU: Gainward RTX 4090 MB: Asus ROG STRIX X670E-A RAM: Kingston FURY DDR5 32 GB 6000 MHz CL36 RGB PSU: Super Flower Golden King 1kW LCD: LG OLED42C2
- orgasmic
- Začátečník
-
Podle me je neco spatne nastavene v tom BIOSu, takze se obrat na servis.
Asus Rog Strix G18