,ale fakt nwm
edit
coretemp má asi error
při 3600 OC jsem dal zatím pryč
nicméně i CPU-Z ukazuje to samí jak AIDA takže na CPU fakt bylo 1.67V
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

pokud se ti PC vypne, muze to byt zdroj. pokud se ti resetne, nemusi to byt zdroj.. na takovouhle sestavu by 500W zdroj mel stacit, dobra, osobne bych vzal 600W enermax a mas dobre rezervyTomasW píše:Zdroj je přesně tenhle Fortron BlueStorm II http://www.czc.cz/fortron-blue-storm-ii ... 95/produkt
MB: Asus M5A97 r.2
CPU: FX6300 (4,4Ghz - 1,416/428V) -- cpu-z ukazuje při OCCT 1,416 občas blikne 1,428V
GPU: MSI GTX560Ti OC
Ram: 1x8 GB Corsair 1333Mhz 1,5V 9-9-9-24
Chlazení: Gellid Tranquillo 2
HDD: 1x3Tb, 1x160Gb
Zalman Z9 plus (4x120 ventilátor)
Jak jsem psal - zdroj jsem kupoval už starší tady na foru.
Když zkusim 4,5Ghz na 1,44V tak se pc vypne, restartuje.... mrzí mě, že nemám možnost zkusit druhý zdroj![]()
Pokud by to mělo být zdrojem - jaký doporučíte nový na tuto sestavu??? Díky
no ty ses pripad ti povim :DDNeXt3R píše:je něco jak únava materiálů u OC CPU ?nevím proč ,ale roční OC co šlapalo furt ,najednou musím furt snižovat ,nebo zvýšit napětí co nechci a asi už ani nemůžu ,už teď mám dost FX 4100 na 1.6V 4,8GHz,.jde o opotřebení ? nebo jediný co mi napadá AMD ovladače na GPU za to asi nemůžou u problému s CPU //Deskou ?
tak nějak to začalo při updatu na 14.2 betu ,ale nevím jestli můžou mít vůbec vliv ?
jinak komp jde ,ale ne jak dřív .,jeste vyzkouším jiny mix FSBxnasobič

Kód: Vybrat vše
Kompletní sestava
Skřín Cooler Master
Deska
990FXA-GD65
CPU
Cooler Master V6GT
+ 3 další "větrný tunel"
Ram
Adata XPG Gaming Series DDR3-1333G
Zdroj
Cooler Master: Silent Pro Gold 800W
GPU
Sapphire HD 7870 GHz s biosem z OC verze
///////////////////////
OC
FPS 248x19.5
CPU 4836MHz //1.618V je bios ale Cpu-z a tak má 1.68V
CPU-NB 2728MHz //1.406V
DDR 1652MHz //1.654V
HT 3224MHz

flanker píše:NeXter: mám ti snad udělit varování?Ty vůbec nevnímáš, co jsem to tu psal (o stránku před) . Navíc kousek nad tvým prvním dotazem je přímo i zjednodušený popis OC. Pořád se jen neptej, ale taky důkladně čti co ti kdo poradí. Je zbytečné se několikrát ptát na tu stejnou věc dokola a nebo ignorovat rady pro postup (viz moje Coretemp+stress temp screenshot+CPUZ).
Přečti si návod na OC Bulldozeru (název článku je však zavádějící, ten vymyslel editor redakce, ne já...5GHz pouze pro benchmarky, nikoliv stabilně):
http://pctuning.tyden.cz/hardware/proce ... -nad-5-ghz

ja ti poradimNeXt3R píše:myslím že už poradil oneb1t a je to cosi s nepřesným napájení MSI desky.,já se neptám jak na oc ,.ten už mám a je v pohodě ,.jen mi zajímá proč musím mít o tolik víc voltage pro cpu ,když to jde v poho i na 1.5 nebo 1.4

Pokud na nem maji box, tak problem mit urcite budou... co presne chces vedet ? Hodne se toho doctes i na internetu.martin156 píše:Zdravím máte niekto skúsenosti s procesorom AMD FX-8350 lebo veľa ľudí ma problém s chladením .