ESO- Elder Scrolls online

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

jakubom
Začátečník
Začátečník

Re: ESO- Elder Scrolls online

Příspěvek od jakubom »

Dneska začíná další BETA víkend, já svůj klíč již daroval, ale není problém když mrknete na české forko nějaké si sehnat.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Chce nekdo klic?Dostal sem klic navic.
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jak rychle se vam stahuje hra?Me to jede jen 1.5MB/s.
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Me to jelo 1,25Mb/s, coz je moje maximalni rychlost :D. Jinak hra je dost spatna, nuda... asi to nema moc cenu.
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Da se tam nak zapnout abych videl jmena hracu nad nima?Takhle se vubec neda poznat kdo je NPC a kdo je hrac...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak musim rict, ze je to nuda.Sem na 8 levelu a snazil sem se do toho dostat ale nejde to.
Je to strasne ukecany.Ve hre navic nejsou titulky pri scriptech, takze ani nevim co zvanej.
Konzoloidni ovladani mi taky vadi.Ve hre nejde nic oznacit, protoze tam neni ani kurzor od mysi.Clovek nemuze kliknou ani na chat.Musi zmacknout ALT pro mapu a pak teprve se objevi kurzor.

Pribeh vubec nevim o co tam jde...nakej prophet tam je..Proste mi tam chybej titulky.Porad tam neco mele a bez titulku tomu hovno rozumim.

Questy nooo rekneme ze clovek porad nekam beha sem tam a tam a sem jak idiot.
Dobehnout pred mesto tam pokecat a znova zpet do mesta...

Taky mi vadi ze tam nejde zapnout(nebo sem to nenasel) jak zapnout jmena nad NPC a hracema.Proste ze clovek uz z dalky vidi nad NPC treba BAG vendor,blacksmyth atd.Tady clovek proste nevi co ktery npc dela a musi si s nim promluvit.U hracu je to stejny.

Grafika je slusna a dostatecna pro MMO.

Jo a taky mi vadi, ze tam nejsou takovy ty klasiky bubliny nad hracema kdyz neco napisou.Proste se to objevi v chatu.... :angry2: a jelikoz nad hracema ani nejsou jmena, tak je v tom absolutni zmatek.Proste debilni konzole nebo nevim proc to tak udelali.
kronossart
Nováček
Nováček

Příspěvek od kronossart »

Sem se k ty bete dostal az ted, tak stahuju a sem zvedavej :D
hadas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hadas »

nezapomente ze tahle beta je tu od toho aby se otestivali servery je tam stary client na bete co jede non-stop uplne jiny
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Já si předoobjednal digi Imp. edici. Každý má jiné nároky na hru. Mě se ESO líbí už jen skrze to že to namluvené NPC. Říkejte si co chcete, ale ani v L2 ani ve WoW ani v žádném jiném MMO jsem nesplnil ani jeden jedinej quest, kde bych věděl proč to dělám. Prostě se jen kliká na accept a complete... v ESO vím přesně co budu dělat a proč to dělám. Náplň questů samosebou není nějak absolutně originální, ale po pravdě co po nich jako chcete? Questy vždycky budou na bázi někam dojdi, něco dones, vyrob, zabij, pokecej a já nevím co ještě. Důležité je to dobře nadesignovat a to si myslím, že se Zenimaxu celkem povedlo. Jediný co to zabijí je přehršle moc hráčů okolo. Ti krapet kazí dojem. (ale to opadne po měsící po vydání)

to že hráči nemají jména nad hlavama a chat bubbles je naprosto skvělé. I hráči totiž při krapet normálním pohybu zapadají do světa okolo. Z hraní 2 stress testů tak co se týče PVE je to slušný mix MMO a TES her. A funguje to hezky.

Crafting... ten mi udělal nejvíc radost. Moc se mi líbí.
Research mě teda osobně trošku sere, protože to trvá na můj vkus až moc dlouho.

Ale rozhodně crafting je tu úplně jiná liga jak ve wow. Ve wowku má snad význam jen enchanting a jewel crafting. Tailor atd má význam jen skrze záplaty (takový ty extra "enchanty")

Combat v ESO. Je tu kombinace aimu a targetu. Kam namíříte tam máte target takže když začnete castovat spell na cíl a uhnete z targetu tak po docastování ho trefíte. Pro MMO to byla asi nutnost. Chápu to. Ono lagy atd, by asi kouzelníky a lučištníky brzo přestaly bavit...

vývoj postavy je taky dobře udělaný. Jen pokud chcete být nejvíce efektivní tak prostě pojedete cestou přesně vyšlapanou. Ale nikdo vás nenutí což je fajn. Já třeba pojedu jako class kouzelník, ale pojedu healera.

PVP v podobě AvA je naprosto perfektní. Toto je PvP jaké si v takové hře představuji a to mi ta hra jede hratelně na max detaily na té plečce co mám... wowko při nějaké obří mlatě na BG má propady ve FPS a to má grafiku starou XY let. Ano jsou tam innovace, ale kua na tom co mám bych měl mít tak 500 FPS :-D.

proti grafice WoW nic nemám (pro šťouraly) Nelíbila se mi v době kdy jsem hrával Lineage II. Ale pak jsem to zkusil a zvykl si na to + se mi začala líbit :-).

WoWko je pro mě už mrtvé (a ne z důvodu, že přecházím na ESO).
WoWko pro mě zabili arény a debilní addony, které v PVP přehazují ze sekce znej svůj class, znej nepřítele a sleduj okolí na sleduj co ti kua addon říká a přizpůsob tomu hru!

fakt otravné: Healers die first a pak ty addony co ukazují cooldowny nepřátel a upozorňují na to co protihráč hraje.

Ale komu se ESO nelíbí toho nemá smysl přesvědčovat. Každý hrajeme to co nás baví. Na mě udělala beta dojem, že jsem si předobjednal digi imp edici... pokud přejde na F2P model po půl roce nebo po roce je mi jedno. Platil jsem si wowko, které vyčerpalo svoje možnosti tak nevidím problém v placení ESO místo wowka.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tl,dr; ale dle toho popisu wowka spis nejdriv l2p a pak neco rikej :lol:
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
1Pupik1989
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1Pupik1989 »

Já jsem z bety uchvácen. Je to přesně to co jsem očekával. Tvorba charakteru je luxusní a postavy vypadají pěkně. Akorát sem tam zamrzel nějaký ten lag.
CPU: AMD Phenom II x4 955BE @ 4GHz FAN: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.2
MB: MSI 760GM-E51
RAM: Kingston 2x4Gb RAM DDR3 1333 @ 1466MHz
GPU: Gigabyte Radeon HD 6850 OC 985/1260MHz
HDD: WD Caviar Green WD10EARX 1TB SATAIII/600, ZDROJ: Fortron FSP550-APN (550W)
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No moc mě to neoslovilo, spíš teda vůbec. Nuda. MMORPG v tomhle stylu jsou už celkem přežitek bych řekl.
PS5 Pro | LG OLED CX55
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Alfajk píše:tl,dr; ale dle toho popisu wowka spis nejdriv l2p a pak neco rikej :lol:

Nema smysl komentovat. Nikdy si me hrat nevidel. Wow jsem hral nekolik let. A ta hra je dneska odpad. WoWko porad dokola resi balanc classu a to jen skrz debilni areny. Neco opravi neco poserou a tak porad do kola.

Prvotni koncept WoW pvp bylo mass PvP, kde se pripadna nevyvazenost smazava, ale ve 2v2 to je sakra poznat.

A ty addony jsou proste no comment. Je to svym zpusobem cheat, takze u p2p hry opravdu nechapu jak tohle muze byt umozneny. Pri fotbale ti taky nic nehlasi kolik ma ktery hrac jeste sily, abys vedel ze ho presprintujes...

Ovsem z tvych komentaru na eso a obhajoby wowka asi zbytecne cekat normalni komentar.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

eso je oproti wow totalni odpad,a jeste za to chtej platit stejne,jako za wowko,s timhle teda neuspejou,to ti reknu z fleku,eso nema vubec nic,co by nenabizelo GW2 bez mesicniho placeni

wow nikdy nebylo o mass pvp,driv maximalne o world pvp kde to nikdy nebylo nejak extra "mass",klicem uspechu pvp ve wow jsou hlavne ty areny,kde musis neco umet zahrat,abys byl ocenen a rozhodne k tomu zadny adony potreba nejsou,v uplne kazdym datadisku bylo neco broken co proste nevybalancovali,ale vetsinou to alespon melo svuj counter

a btw,me se wowko prestalo libit s prichodem cataclysmu,od ty doby ho nejak extra nesleduju,tenhle posledni datac je taky tfuj,ale lidi to hrajou tak nejak "ze setrvačnosti"
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

to je hold subjektivní názor. Jak ESO dopadne ukáže jen čas. Pokud bude F2P tak samo já se nezblázním. Jen ušetřím prachy. Což je pro každého plus.

mě se líbil questing, crafting je úplně parádní a AvA je co se týče PVP naprostá pecka.
dungy jsem neměl moc možnost vyzkoušet, ale i ty solo jsou povedené.

WoWko se s ESO nedá porovnávat je to úplně jiná hra. WoWko má svoje nejlepší časy za sebou (pro mě). Ale pravda otázka co přinese novej datadisk, ale já do toho velice pravděpodobně nejdu. Mě strašně nebaví nudné WoW expení. Ani v Cataclysmu ani v MOP jsem nepoznal ani pořádně ty nové lokace. Fakt stačilo sednout a točit dung finder. Musel jsem udělat jen pár questů skrze item level. Ale představa, že budu expit dalších 10? To bych snad musel někomu zaplatit, aby mi to vyexpil.. :-D WoWku prostě chybí ty world mlaty před dungama a při expení. STV chjo to byla paráda (pokud se tam teda zrovna neobjevoval nějakej top level idiot)

ten dungeon finder mohli udělat tak, že to jen sestaví partu. bylo by to mnohem zajímavější.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hra presla nedavno na Guild wars2 model.Staci koupit hru a pak uz se neplati mesicni poplatky.
Taky poslali beta testerum par dni zdarma od 16-20 dubna.

Jinak co sem trochu patral, tak tam porad nejdou zapnout "nameplates", takze clovek nepozna co ktery NPC dela a nerozezna hrace od NPC a ani nepozna treba kamarada mezi hracema podle jmena. :roll:
Chat bubliny tam prej uz sou.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

:lol: Kvalitní titul.... zadarmo drahý :D
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

tak jsem to zkusil po tom co to přešlo na P2P a asi si jen dojedu zbytek PVE contentu a smažu to.
PVP na které jsem se těšil nejvíce hlavně na non vet kampaň mě naprosto zklamalo. 30k HP wtf?
Když jsem končil tak jsem byl s Nightbladem schopný dat i 2 hráče najednou. (samosebou ne vždy)

Teď tam pomalu nemůžu dat 1v1. Ten boost HP mi totálně zničil playstyle. Jedu na DMG a nemám vůbec žádný selfheal. Takže další podpora play the way you want... teď když burstnu dmg, tak jsem za chvilku bez staminy, bez many a týpek se healne a pak mě zabije, když už nemám ani manu ani stamku a nemám se jak doléčit to je fakt skvělé, že mi celý stamina a mana pool nestačí na jeden kill :lol:

Bohužel v Zenimaxu šli ještě tak daleko, že normal attack nemá žádný efekt, je to jako protihráči zabijet mouchy, které aktuálně sedí na jeho hadrové zbroji :-D

ale jako PVE to je celkem zábavné. Takže si asi dohraju zbytek contentu, které tam mám. Už asi jen půlka jedné frakce a je hotovo. PVP by člověk asi musel věnovat příliš mnoho času pročítám jaký build je efektivní a na to já osobně nemám náladu. Nejsem min maxer. Chci si hrát jak chci já a chci být i tak použitelný. Ale v Zenimaxu řekli nene :lol:
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

a kdyz jsem rikal, ze to bude shit uz pul roku pred vydanim, nasli se taci, kteri porad tvrdili opak...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“