Thief 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Thief 4

Příspěvek od Alfajk »

hraje je gameplay prumerena,zpracovanim tezce podprumerna,optimalizaci na rozkopani,dekuji nechci...

http://www.metacritic.com/game/pc/thief
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

A hrál jsi to vůbec? Mě to jede naprosto plynule v maxim. nastavení, žádnou špatnou optimalizaci nevidím, nechápu co řešíte :-D

Mě se ta hra líbí, je to trochu jiný žánr, taková oddechovka :)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

oddechovka sem,oddechovka tam,na oddechnuti si muzu zahrat farmville nebo candy crush,kdyz chci hrat velkou AAA hru,chci vyzvu,chci premejslet a rozhodne nechci aby me hra vodila za rucicku koridorama,tohle smerovani vsech her na casual "gamery" je proste strasny,za chvili vymrou vsechny dobry hry,protoze dneska je cilem prodavat a pokud je hra nahodou moc tezka,neprodava se...

a ano,zahral jsem vic,nez jen trening a ne,ani tak me to nebavilo...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Neříkám že by ta hra nemohla být lepší, ale za těch 5 stovek co jsem za to dal jsem s tím spokojenej. Grafiku to má pěknou, prostředí a atmosféra super, baví mě to hrát a běží mi to naprosto v pohodě. Ale je pravda, že když je to Thief tak to mohlo být lepší.
PS5 Pro | LG OLED CX55
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

ja stahuju steamovku a mam 5% sakra ja uz chci hraaat! mno nic nechavam pusteny stahovani a jedu si nakoupit energetaky abych u toho vydrzel celej vikend :D sem nadrzenej jako prase...schvalne kdo si zahral deadly shadows pred timto ? Ja sem to vcera zrovna dokoncil, thief prvni a metal age sem chtel taky jenze, problemy se spustenim a hra nejak blbla..to me tak stve...no doufam ze tahle nova pecka tomu nebude delat ostudu! :)
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Jako obvykle nefungují achievementy.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No a stále ani u originálky nemám žádný rozdíl mezi kvalitou textur NORMAL/HIGH/VERY HIGH
PS5 Pro | LG OLED CX55
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

V dnešní době až na vyjímky fakt mezi warez a origo verzí rozdíl nehledejte. :wink:
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No tady někdo psal že warez je problémová, tak jen píšu pro pořádek aby bylo jasno, že to dělá i origoš. Takže s warez verzí žádný problémy nejsou.
PS5 Pro | LG OLED CX55
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Jo, to máš pravdu, textury se redukují až na kvalitu nižší a nebo nejnižší, ale vysokou nebo nejvyšší kvalitu se mění kvalita stínů. Ale i přesto klesají nároky na paměť dost slušně.
Tady sem krásně natípal všechny stupně:
http://abload.de/img/shipping-thiefgame_204hci1.jpg
http://abload.de/img/shipping-thiefgame_202pimf.jpg
http://abload.de/img/shipping-thiefgame_209gcdr.jpg
http://abload.de/img/shipping-thiefgame_20s0fks.jpg
http://abload.de/img/shipping-thiefgame_2025clx.jpg

Spíš by mě zajímalo kde tam najdu tesselaci, v menu je volba, ale chodníky jsou dělaný fejkovým Paralaxním mapingem (což je krásně poznat na hranách textur). :P Ale jinak ok, na poměry UE3 z toho vymačkali dost solidní grafiku.

Taky zvukově to není špatný a je vidět že vyloženě ty efekty jsou udělaný tak aby to pak na TrueAudio znělo fenomenálně. Třeba hned na začátku to prolézání kolem ptačích klecí by muselo na TrueAudiu znít fakt super. :!: Takhle to sice má poziční prostor taky super, ale bez těch mikroodrazů zvuku to nemá tu atmosféru té místnosti.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

stazeni patche 1.1 ktery udajne optimalizuje pameti, nedoporucuju majitelum geforce. na gtx 770 po patchnuti jsou lagy vram patrne vetsi.
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Taky nedoporučuju. A to jsem si myslel, že se mi to jen zdá. Teď mám s vypnutým SSAA v úvodu vyžraných cca 1980 Mb. :-D
Když se s Mantle u BF 4 víc vyžírá pamět, co to bude dělat tady? To budou i 4 Gb Radeony málo. :D
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

tú pamäť vraj opravujú 384.95 ale ofiko sú iba pre Quadro a spol
takže možno v dalších ovládačoch sa to nv porieši
pokiaľ to ale toľko žerie vram musí to mať bohovské textúry a vyzerať ako C4 :mrgreen:
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Ano, to přetékání paměti je problém GeForce driverů, potvrdil to ManuelG a oprava je prý na cestě.
NeXt3R
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NeXt3R »

a ten problém s Vram se projevuje jak ?

hra mi běží docela v pohodě i na very high .,jen mám občas problém s appcrash ,.to můžou dělat taky paměti ? nebo x64bit exe nejde pokaždé v loadu další lokace ,ale mám warez :roll:

GPU jedu Sapphire HD 7870 2GB +OC
a AMD FX 4100 OC

jinak pěkná hra .,až na některý ty HD textury :lol:
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

S tim warezem tady brzdete. Chapu, ze diky absenci dema je to dobry vyzkoušet takhle a kdyztak koupit, ale ostatní uz je mimo pravidla a rady ci reseni warezu tady uz nemá co delat.
NeXt3R
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NeXt3R »

Hladis píše:S tim warezem tady brzdete. Chapu, ze diky absenci dema je to dobry vyzkoušet takhle a kdyztak koupit, ale ostatní uz je mimo pravidla a rady ci reseni warezu tady uz nemá co delat.
koukám ,.zní to tak nějak .,ale ten problém bude určitě i na originálu "prozatím., děla to Vram "2GB" je asi prozatím prostě málo :( ,.po snížení na "vyšší" detaily jde zatím hra dobře :D
kronossart
Nováček
Nováček

Příspěvek od kronossart »

Moc me bavil Dishonored, jakej je v porovnani Thief4 s Dishonored?
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Krteq: Jak problém Geforce? Že by si ten co psal, že mu to na 7970 žere až 2700 Mb vymýšlel? Pokud to fakt žere tolik tak to není problém ovladačů, ale hry.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“