LoCo99 píše:mam zkušenost takovou že subjektivě (dost možná placebo ale co už) to na 8.1 jde líp než na 7 , a potvrzuje to i dost testů na netu co jsem našel, neni to nějak brutální rozdíl ale furt to dělá větší čísla než frekvence ramek
u windows 8.1 mám občas problém s mouse freezem. Normální wokna 8 mi tohle nedělali, ale co jsem upgradnul na 8.1 tak to čas od času udělá. BF4, ACIV:BF a posledně to freeznulo i u Elder Scrolls online). Údajně to měl nějakej patch fixnout, ale u mě to teda není kompletně fixnuté. Dělá to míň často, ale objevuje se to.
závidím:-D mě to občas prostě z ničeho nic vypne myš. Ale je zapnutá dokonce normálně nahoře fakčí světlo. (mám wow cataclysm mousku). Tak otázka zda to není i tou myškou. Ale jak restartuju kompa tak zas funguje normálně. Je to takej divnej bug. Ale je to jednoznačně spojené s W8.1. trošku jsem googlil a stejný problém má i víc uživatelů. Jen se mi nepovedlo dogooglit efektivní řešení.
ty tam záměrně nemám. když je tam totiž nainstaluju, tak mi přestanou tlačítka fungovat v ostatních hrách. Toto mě na té mousce docela dost sere. Má to 3 prdele tlačítek, ale jako opravdový mouse button jich funguje jen klasických 5... po nainstalování ovladače se to přepne jako zkratka pro makra přímo ve WoW.
Tak u mna sa Battlefield= Veľky Conquest 64/48 resp na mensich mapach aj 32. Ostatne mody su len na nahananie SPM a KD a pre mna maximalne nezaujimave. TDM a dalsie detske mody tam podla mna ani nemaju co robiť. A ten novy modik s bombou je na facku, behat po mape ako stado splasenych slepic za bombou mi nepride dva krat zabavne takticke a dôstojne, proste bleh... takze jedina alternativa je pre mna Rush ale ten je podla mna v BF3 a BF4 zly, mapy na to nie su designovane je to stale len vyrezany usek z CQ mapy do ktoreho este nelogicky narvu mnozstvo kontraproduktivnej techniky. Momentalne preto hram vylucne Conqest za dôb Bad Company 2 som hraval hlavne Rush ale mapy v BC2 boli o niecom inom tie boli primarne designovane na Rush. Prve co som zacal hrat v BF3 bolo preto samozrejme Rush ale horko som zaplakal kôli nepouzitelnosti tohto modu vo velkom Battlefielde. Nielenze na to nie su mapy nativne stavane ale DICE ani nema zmysel pre vyvazenie. Ako prosim vas drbat na malicky Rush mod techniku= tanky, vrtulniky..., potom to aj tak vyzera. zato Conquest je v Battlefield 3/4 najlepsi mod.
Najviac ma nasrali tymi parodiami na velke mody ako Air superiority a tank superiority... proste hnoj. Teraz vkladam nadeje do Carrier Assault snad to nebude dalsi stoka mod.
Na druhej strane musim vyzdvyhnut prepracovany level design map v DLC Second Assault a krasne to ukazuje ako sa tvoria mapy v DICE. Ako sproste rychlokvašky a nedavaju si na tom vôbec zalezať.
já mam teda nejradši Rush a Obliteration, to mi přijde jako dobrej mod, protože oboje vyhraje tým kterej se víc snaží, né tým kterej má lepšího campera ve stíhačce/ mAA
přijde mi že největší prasata jsou právě na conquestu, pokud jde o metro nebo něco takovýho tak je to X lidí stojící na jednom místě co drží spoušt a háže lékárny/oživuje/zásobuje municí, pokud je to velká mapa jako caspian border tak to někdo RAPEuje na 80% plochy mapy se stíhačkou/vrtulníkem/arty a zbytek 20% drtí mAA s kd 50
na rushi mi přijde hlavně teda dobrý to že se dá nějakej strategicky bránit(někdo zaměřuje techniku, ostatní střílej javeliny) a zároveň se dá nějak taktizovat i v utoku (zasmokeování mcomu, mortar na snipery, "rush" ve vozidlech), ikdyž to často je teda bohužel jen o tom že stojej snipeři a k mcomu doběhnou tak 2-3 lidi
obliteration mě baví v tom že je to takovej fofr a všichni se ženou právě na to jedno místo - ale narozdil od jinejch modu to znamená to že se ženou na to správný místo co je cílem hry-, jenom teda by to nemuselo udávat pozici bomby v realnym čase ale třeba opožděně nebo spíš jen každejch 5 vteřin třeba
ale co se týče toho conquestu tak občas si ho taky rád zahraju, přecejenom máš celou mapu a hodně techniky
a co se týče level desingu souhlasim s tim že ne všechny mapy sou pro rush vhodný (teda altai range je uplnej nesmysl), v BFBC2 to bylo lepší to je pravda
Ja na CQ nechapem hlavne ludi co hraju napriklad mapu ako operation locker alebo metro na 64 slotovom servriku. To je proste prasarna tieto, mapy su hratelne max na 32 slote a tak to aj hram a samozrejme large CQ.