Need for Speed: Porsche
Moderátor: Baneshee
- blaho
- Žlutá karta

-
Re: Need for Speed: Porsche
pokiaľ viem , tak sa este hra
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A Antik servery ještě fungují, nebo kde se hraje?
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- Blue Storm
- Odborník PCT

Antik servery s jejich stupidními personal rankings (nebyly to ranked servery) a administrací byly pěkně na h.... Nejlepší byly klasické plnohodnotné ranked servery, ale ty nejznámější jsou už dávno vyplé. Před půl rokem, když jsem po dlouhé době BF2 zapnul, tam ještě několik těch známých bylo, ale celkově bylo ranked serverů už dost málo (tuším kolem 100, kdy v aktivní době jich bylo každý den klidně přes 1500).
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No, mně se tam hrálo dobře a přesto, že administrátoři nebyli občas moc košer, tak to bylo docela v pohodě. Ty už tedy nejedou? A nějaká pingově srovnatelná náhrada je?
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jinak abychom tady nebyli tak brutálně OT, tak... dohrál jsem v NFS Porsche Unleashed klasické závody, vyjezdil jsem všechny ty soutěže, a nakonec se mi podařilo udělat fakt těžkou kariéru firemního jezdce (poslední závod se Stafanií je dětsky snadný, ale točení se na skipadu z ručním řazením a otočka o 180° vzad mně tedy dala...) a stále se mi zatím nikdy v použitých ani nových autech neobjevily tyto Porsche, které bych rád do sbírky:
Porsche '87 959 - takový divný krám, ale chtěl bych to
Porsche '97 911 GT2 Race
Porsche '98 911 GT3 Cup
Neví někdo co s tím? Ano, když dokončím kariéru, tak mám odemčené všechny auta, takže si je mohu vybrat a zajezdit si s nimi, ale s defaultním nastavním je to nepřijatalné utrpení. Já je chci do garáže, abych si je mohl poupgradovat jak to půjde a zejména nastavit, aby to jelo dobře, drželo na cestě a zejména zatáčelo jak má, a ne aby to byla neřiditelná střela... help:
Porsche '87 959 - takový divný krám, ale chtěl bych to
Porsche '97 911 GT2 Race
Porsche '98 911 GT3 Cup
Neví někdo co s tím? Ano, když dokončím kariéru, tak mám odemčené všechny auta, takže si je mohu vybrat a zajezdit si s nimi, ale s defaultním nastavním je to nepřijatalné utrpení. Já je chci do garáže, abych si je mohl poupgradovat jak to půjde a zejména nastavit, aby to jelo dobře, drželo na cestě a zejména zatáčelo jak má, a ne aby to byla neřiditelná střela... help:
- Ache
- Pokročilý

No upravovat se dají jen auta co si koupíš v průběhu kariéry a nebo z toho bazaru (což je taky super cesta jak si vydělávat prachy - moby dick má v roce 2000 cenu asi 2.000.000.). Tyhle auta jsou ale z "DLC" (respektive druhé verzi té hry) a tak v kariéře nejsou. Takže dostat je do úprav půjde maximálně nějakou neoficiální cestou.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Aha. No já se právě cheatům a tak vyhnul a teď tedy nevím, jak je dostat do garáže, když se v nových ani použitých vozidlech na koupi nevyskytují a to, co říkáš, dává tedy smysl.
Další otázka je, zdali (kdyby se to přeci jen nějak podařilo) by na ně byly k dispozici díly pro úpravy a zlepšení. Aby se člověk také nedočkal toho, že půjde sice upravit nastavní, ale tím to také skončí.
Na Moby Dickovi je zajímavé, že lze upravovat poměry v převodovce... nicméně na vydělávání peněz je tu rally po Evropě. Za win je 1 mega, takže pohodka. A pokud člověk moc auto nepoškodí, tak ty ceny oprav jsou do 20k za jízdu, což jde...
Další otázka je, zdali (kdyby se to přeci jen nějak podařilo) by na ně byly k dispozici díly pro úpravy a zlepšení. Aby se člověk také nedočkal toho, že půjde sice upravit nastavní, ale tím to také skončí.
Na Moby Dickovi je zajímavé, že lze upravovat poměry v převodovce... nicméně na vydělávání peněz je tu rally po Evropě. Za win je 1 mega, takže pohodka. A pokud člověk moc auto nepoškodí, tak ty ceny oprav jsou do 20k za jízdu, což jde...
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Počkej, až budeš drtit silnici v GT1, to je masakr a převodovka jde taky moc hezky nastavovat, Monaco 1 pod minutu je fakt zážitek 
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
gt2 a g3 race jsem mel stazene modely z jedne nemecke stranky,porsche 955 a 964 jsem mel taky,mel jsem i custom modely pro celou liniji porshe 356
http://www.nfshome.com/cars.php?version ... brand&nr=1
http://www.youtube.com/watch?v=6XftuM1rt08
http://www.nfsplanet.de/files.php?track ... iverskins=
na poslednim linku jsem nasel par modelu co jsem driv mel v nfs5
http://www.nfshome.com/cars.php?version ... brand&nr=1
http://www.youtube.com/watch?v=6XftuM1rt08
http://www.nfsplanet.de/files.php?track ... iverskins=
na poslednim linku jsem nasel par modelu co jsem driv mel v nfs5
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak s GT1 drtím ledasco, ale na Monte Carlo mi to sní moc nejde, je moc široká... sice super přítlak (nemá to snahu vzlétnout), ale zvláště ty ostré 180° zatáčky projíždí pomaleji než se mi líbí. Monaco 1 pod minutu? Myslíš Monte Carlo okruh, že jo. Monte Carlo 2 - žádný problém, ale 1? Fakt? Jak? 

...
Hezkej mod, no já jsem chtěl jen aby ty auta, co už ve hře jsou, jsem mohl mít v garáži a upravit si je podle svého...

...
Hezkej mod, no já jsem chtěl jen aby ty auta, co už ve hře jsou, jsem mohl mít v garáži a upravit si je podle svého...
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ty jezdis karieru tovarniho ridice? ja jsem ty custom modely aut mohl tunit v pohode v garazi,ale zase je pravda ze jsem v evolution modu
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- MV
- Začátečník

-
Tyhle auta šly kdysi (po vydání) normálně stahovat a tuším, že to bylo zdarma a z oficiálních serverů. Moc přesně si to nepamatuju, stahoval to kámoš, co tehdy měl modem (já byl 1999-2000 ještě offline), ale dokonce snad EA ty auta uvolňovali postupně.trodas píše: Porsche '87 959 - takový divný krám, ale chtěl bych to
Porsche '97 911 GT2 Race
Porsche '98 911 GT3 Cup
Možná je ještě někde najdu, byly to samorozbalovací zipy, rozbalilo se do hry a bylo.
mogbuk: i5 9300H | 16GB DDR4-2666 Samsung | GeForce RTX 2060 | NVMe WD SN720 512GB SSD + SATA Crucial M550 512GB SSD | 1080p 144Hz IPS screen | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 1280MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | NAS: Asrock N3150DC-ITX | 4GB DDR3L-1600 Crucial | Mach Extreme 8GB SLC USB3.0 | 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | OpenMediaVault | Lian Li PC-Q28B Mini-ITX Cube | 65W DC adapter
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ja mám tie autá dokonca 4
ešte je k tomu 928
ešte je k tomu 928
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- MV
- Začátečník

-
Jup, zrovna jsem vyhrabal zalohu na CD z 06/2000 a jde to i přečíst
Tak kdyžtak pošlete PM
mogbuk: i5 9300H | 16GB DDR4-2666 Samsung | GeForce RTX 2060 | NVMe WD SN720 512GB SSD + SATA Crucial M550 512GB SSD | 1080p 144Hz IPS screen | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 1280MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | NAS: Asrock N3150DC-ITX | 4GB DDR3L-1600 Crucial | Mach Extreme 8GB SLC USB3.0 | 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | OpenMediaVault | Lian Li PC-Q28B Mini-ITX Cube | 65W DC adapter
- Ache
- Pokročilý

jj. tot am je taky, ale všechno jsou to stejně křápy, rekordy na tratích stejně mam vetšinou z GT1 a pak s tím 911 2000 edice.dexterav píše:ja mám tie autá dokonca 4
ešte je k tomu 928
Mimochodem jak s jste na tom s tratí Monte Carlo 4? Tam jsou nějaký hodně ujetý časy od autorů. Jediná trať kde ani zdaleka nemam první místo.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO