Nefunguje nastavení jasu-Sony VAIO
Moderátor: Don
- Nadvorna
- Nováček
-
Nefunguje nastavení jasu-Sony VAIO
Zdravím a prosím o radu. Mám notebook Sony VAIO (Fit 15e, operační systém W8) Nijak starý, od Vánoc. Před pár dny mi přestala fungovat regulace jasu. Ať už ho chci vzít přes settings, klávesovou zkratkou, nebo se snažím o změnu v napájecím schématu. Počítač změnu zaregistruje (podle zbývajícího času na baterii) ale na monitoru se mi to nijak neprojeví. Nastavení mi tu přišlo dost citlivé, každé posunutí bylo velmi znatelné, teď se však při regulaci neděje nic. Mohl by mi prosím někdo pomoci?
- 3free
- Začátečník
-
Re: Nefunguje nastavení jasu-Sony VAIO
Ahoj, já měl podobný problém, a řešil jsem to přes utilitu Vaio Control Center - tam bylo vypnutí/nastavení automatického jasu.
i7-4770K | Gigabyte Z87 HD3 | Crucial 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 | 2TB HDD seagate | MSI GTX 770 TF/OC
- Nadvorna
- Nováček
-
A mohl bys mi říct, kde přesně? Už jsem to tam hledala, ale neúspěšně :/
- orgasmic
- Začátečník
-
- Nadvorna
- Nováček
-
Tak tam se cokoliv hledá opravdu špatně. Stránky jsou nepřehledné, alespoň pro mě, a tuto informaci jsem tam nikde nenašla...
- orgasmic
- Začátečník
-
- Nadvorna
- Nováček
-
Tak jsem tedy zkusila přeinstalovat Control Center, ale to nepomohlo. Žádné nové možnosti mi tam nepřibyly a nastavení automatického jasu stále nikde nevidím. Je to ale celé nějaké divné, protože po aktualizaci na W8.1 nastavení fungovalo, dva dny běželo. pak přestalo jít, po aktualizaci nějakých programů to opět šlo, dnes zase nefunkční regulace jasu. po již zmíněné instalaci Control Center to opět funguje...jsem zmatená