Notebook okolo 12000

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
warkis
Nováček
Nováček

Notebook okolo 12000

Příspěvek od warkis »

Dobrý den,

Již delší dobu se poohlížím po co nejvhodnějším notebooku v oblasti multimedií a běžné práce (nikoliv her) s cenou okolo dvanácti tisíc.

Požadavky:
-plynulá práce
-plynulé surfování na internetu
-přehrávání i náročnějších filmů bez sekání
-výdrž baterie

Zatím jsem nezavrhl pouze Lenovo ThinkPad Edge E531

Nyní by mě zajímal názor odborníků. Existuje v mé cenové kategorii lepší (případně srovnatelný, avšak levnější)? Nebo je tento model opravdu to, co bych si měl koupit?

Děkuji mnohokrát,
Warkis.

Edit: Jaký máte názor na repasované zboží? (viz třeba gigacomputer.cz)
Kalba222
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: Notebook okolo 12000

Příspěvek od Kalba222 »

Já osobně bych volil HP - sám jsem majitelem, sice 6460b a největěší spokojenost co se týče zpracování i výkonu.

Myslím, že na práci, net + filmy 1080p bude tento stroj s Intel Pentium B980 bohatě stačit.

http://www.alza.cz/hp-probook-4540s-d360509.htm
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jakej konkretni ThinkPad Edge E531 model?

Proslo mi ted rukama 9x E531 6885-7AG (coz je tusim nezvyssi model) a nechtel bych...

Trackpoint spolu s tim touchpadem je nepouzitelny.
Protoze touchpad je jeden celek a i kdyz chci pouzivat jen bradavku, tak stejne musim na odklikavani pouzivat ten nemotorny touchpad. Je to fakt sila, pokud muzes, vyzkusej nekde pred koupi.
Jedinne plus je numericka klavesnice.
Jinak co se tyce desingu, me se moc nelibi, ale to je asi vec vkusu.

Lenovo adapter "kosticka" u takhle tlusteho nb je taky dobrej vtip.

Mam ted jeden kousek na stole, muzu pripadne neco testnout, ale vzhledem k tomu ze chces koupit nejlevnejsi konfiguraci tak to asi nebude relevantni.

HP neznam, ale vim ze tohle Lenovo bych nechtel.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
janicka824
Nováček
Nováček

Příspěvek od janicka824 »

Já jsem si koupila repasovaný počítač už před pár měsíci a jsem naprosto spokojená.

Mám repasované Lenovo ThinkPad X220 s i5-2520M (2.5GHz), 4GB RAM a 12,5" displej. Hledala jsem pracovní stroj u kterého mi nebude vadit, když ho hodím do tašky bez obalu, případně do auta. Za 12 tisíc si můžu koupit za rok zase novější model a vím, že bude v záruce a budu se na něj moct spolehnout.

Pokud by tě zajímalo, kde jsem ho zakoupila, tak mi napiš zprávu. Nechci tu vypadat, jako že dělám reklamu.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“