Dobrý den,mám dva účty na centrum.cz,které používám vyjímečně.Včera jsem se pokusil na jeden přihlásit(je možné,že jsem zadal na 2x až 3x špatné heslo) a vyhodilo mi to tabulku (viz na konci v úvozovkách),stejně jako na Chrome i na IE11 .Zkusil jsem druhý účet a to samé,zkusil jsem tedy novou registraci a opět.Nepustí mě to na users.centrum.cz .Používám sice starší Eset SS (4řadu) a nic,žádný vir nehlásí,pro jistotu jsem stáhl a počítač projel trial verzí nejnovějšího antiviru Kaspersky,dále jsem počítač zkontroloval proti bordelu z netu Superantispywarem a JRT,vymazal cookies i temp vč.internetového a historie chrome .... stále stejné,na internetu nikde nic nemůžu najít.Nevím,sice to vypadá jako bych měl vir ale ten nemám,před týdnem jsem dělal reinstal systému,takže relativně o.k.,jediná možnost,že mi to brání proto,že jsem zadal špatné heslo ale už to trvá druhý den a proč i další účet a i registrace a dokonce odkaz z vyhledávače na users.centrum.cz ... budu vděčný za každou radu ... system Windows 7 64bit Home premium ....
"Ke skutečným stránkám reg.centrum.cz se nelze připojit
Bezpečné připojení ke stránkám reg.centrum.cz je aktuálně něčím narušeno.
Zkuste tuto stránku načíst za několik minut, nebo ji načtěte, až přepnete na jinou síť. Pokud jste se nedávno připojili k nové síti Wi-Fi, před načtením dokončete přihlášení.
Pokud byste stránky reg.centrum.cz navštívili ihned, mohli byste své soukromé údaje sdílet s útočníkem. Aby Chrome ochránil vaše osobní údaje, načte stránku až ve chvíli, kdy bude moci navázat bezpečné spojení se skutečnými stránkami reg.centrum.cz."
Není možné se přihlásit na users.centrum.cz (email)
Moderátor: Don
- anti.77
- Začátečník

-
Není možné se přihlásit na users.centrum.cz (email)
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
- k-dave
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Není možné se přihlásit na users.centrum.cz (email)
Pokud máš na PC nainstalován víc jak jeden antivir, tak je to pak samoosobě zavirované. Doporučuji mít pouze jende antivir (včetně ochrany proti spyware) a firewall (stačí windowsový).
Problém asi bude v tom, že z nějakého zvláštního důvodu nelze z tvého PC či sítě navázat zabezpečené spojení HTTPS a centrum tě jinak nepustí.
Připojuješ se přes zabespečenou wifi ?
Problém asi bude v tom, že z nějakého zvláštního důvodu nelze z tvého PC či sítě navázat zabezpečené spojení HTTPS a centrum tě jinak nepustí.
Připojuješ se přes zabespečenou wifi ?
Práce: DELL Inspiron 5720, i7, 8GB, nvidia GT 630 M, Kingston SSD, WinIndex = 6,8... Doma: Digitální domácnost vytvořena síťovým propojením různého, jakžtakž funkčního haraburdí.