sekaný obraz

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Story
Začátečník
Začátečník

sekaný obraz

Příspěvek od Story »

Ahoj, moje sestava : fx-6300 ,GTX 760 , M599X EVO r2.0 ..
U hry Assasins creed IV: Blag Flag , jsem si udělal nastavení podle PCtuningu, nastavení které vytáhne nejvíc FPS, a jde to opravdu znát:) . Ale obraz se mi trhá:/ , už jednou jsem sem psal a radili jste mi zapnout Vsync, s Vsync se to, ale hrát nedá. Hra se začně sekat při pohledu do větších lokací (no, skoro do všeh) , a hra se stává nehratelnou . Nějakou radu někdo?:(
PKBO
Moderátor
Moderátor

Re: sekaný obraz

Příspěvek od PKBO »

Ano, přejít na intel, ale to jsi asi slyšet nechtěl :) Přetaktuj to FX co to dá, jestli jsi už tak neučinil. AC4 dává dost zabrat i mojí sestavě v podpisu.
Story
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Story »

No taktovat se mi moc nechce, jsem v tomhle amatér. Že AC je náročné na procesor, to jsem zjistil, když ostatní hry, třeba BF3 mi jede na Ultra všechno bez sebemenšího problému.
Story
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Story »

Jen je mi divný, že u mojí staré sestavy to nedělalo u žádné hry O.o, psát jí ani nebudu , je to 100 let starej pc :D
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

Ten cpu je vzhledem Gk velký šunt. A jestli jsi to takhle stavěl, tak je to velký FAIL. Udělal by jsi líp kdyby jsi tam dal obyčejné Intel Pentium G3420, nebo něco lepšího od Intelu. Ale to jsi asi taky slyšet nechtěl, že ?
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
Story
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Story »

Zase takovej shit to být nemůže :D . trhání obrazu jsem vyřešil zapnutím adaptivního Vsync. Párkrát se obraz trhne, ale jen zřídka. LOCK
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“