Chyba zvuku ve hrách

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Story
Začátečník
Začátečník

Chyba zvuku ve hrách

Příspěvek od Story »

Čaute, u her mi nejde dabing, stalo se to už jednou když jsem nainstaloval jiné zvukové ovladače, po přeinstalaci na ty původní se vše uvedlo do pořádku, ale problém se po pár dnech objevil znovu. Základní desku mám M5A99X evo r2.0
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Chyba zvuku ve hrách

Příspěvek od rbclass »

co myslis tym dabing ? hlasy postav ?
Story
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Story »

jojo
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

a ine zvuky v hre funguju ?
Story
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Story »

ano fungují
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

A nemáš na výstupy nastaveno 5.1/7.1 s připojenými stereo repro/sluchátky?
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

to mi taky dělalo ... pak jsem v nastavení zvukové karty dal z 8 kanálového audia na 2 ... pak to většinou fungovalo, ale občas taky nějakou tu větu neslyším :/
/// Krteq byl rychlejší :)
Story
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Story »

Problém vyřešen, díky :)
Story
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Story »

Tak ne, omlouvám se. Spletl jsem si to z mluvením v jiné scéně, která je asi jinak dělaná, nebo nevim jak bych to odůvodnil. Problém setrvává, i když jsem skusil v nastavení Realteku snad pozměňovat a poodzkoušet uplne všechno ./
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Koupil jsi tu sestavu už hotovou, nebo jsi to stavěl sám? Možná by to chtělo vzít a přeinstalovat to celý od operačního systému po poslední ovladače ke všemu. Soudím podle toho, že už jsi se poptával na sekání obrazu, teď řešíš zvuk. Co DirectX knihovny a všechny ty Microsoft Visual C++Redistributable knihovny, Microsoft NET Framework, prostě všechen tenhle bordel kolem, to tam máš? Povysunutý kabely, šl jsi po kabelech? Bedny zapojený správně?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Story
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Story »

Mám to na sluchátkách z větší části. A ano, řeším tady hodně věcí, už si připadám jako dement :D . PC jsem si nechal stavět u CZC, krom hdd, ted jsem dával vlastní. Ovladače jsem instaloval z přiloženého CD základní desky a grafické ovladače jsem si stáhnul z internetu (momentálně mám 335.23) , jinakt .net framework, c++ , directX všechno mám komplet už aktualizované nainstalované. Kabely sedí, nechci dělat CZC reklamu, ale pc je fakt precizně udělaný.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

V hre to nemas nastavene na viac kanalov ?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“